1/13 anonim válasza:
Remélem olyan nincs, legalábbis nekem nehogy visszahozza az exférjem :D
2/13 anonim válasza:
Ez valszeg egy hű démon és a sátán kérésére hozza vissza, khm mármint az exed kérésére.
3/13 anonim válasza:
A démonok gonosz lények. De tudják hol van a határ.
4/13 Grimfox válasza:
3. ellentétben az oroszokkal...izé...
A démonok nem foglalkoznak olyasmivel, amiből nekik nincs hasznuk. Amiből meg hasznuk van, abból anélkül húznak hasznot, hogy kompromisszumokat kötnének. Nem fognak veled üzletelni, mert ha valami kell nekik, elveszik anélkül is.
7/13 Tudi333 válasza:
Ha bármelyik démont lenyomod akkor valszeg segít neked, mert nem tud mást csinálni.
De viccet félretéve, ha férfi, akkor a nunidémon sokat segíthet! 😁
8/13 Grimfox válasza:
Nem igazán láttam még olyat, aki szervilissé tudott volna pofozni egy olyan démont, ami képes hasznos dolgokat csinálni(értsd:elég agya, és ereje is van hozzá). Pedig találkoztam már pár elég "izmos" emberrel.
9/13 Tudi333 válasza:
Haszontalan dolgokkal is lehet hasznosat csinálni. 😁
10/13 Grimfox válasza:
Hát sz@rból nem lehet várat építeni. Meg nem is érdemes... A kisebbek egyszerűek mint a bot, és nem is túl erősek(a nagyokhoz képest), a nagyokat meg nem sokan tudják lenyomni. Aki le tudna nyomni egy olyat, ami hasznos lenne például a kérdező esetében, az saját maga is meg tudná oldani a problémát, méghozzá jóval egyszerűbben, mint ha egy démont ostorozna, hogy dolgozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!