Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit tegyek hogy békén hagyjon...

Mit tegyek hogy békén hagyjon mar megbántam a szerelmi kötést?

Figyelt kérdés

Tudom idióta voltam.

Pár éve szerelmi kötést csináltattam, kb fél évig külföldön voltam, megszakadt a kapcsolat, utána hazajöttem és találkoztunk egy bevásárló központban.teljesen más lett, hazakisért utána mondta hogy még mindig szeret, nem mert keresni.Kibékültem vele mert szerettem. De ez átment már zaklatásba, munkahelyemen random megjelent munka után várt féltékenykedett folyamatosan. Egyszóval elegem lett belőle. Voltak olyan húzásai hogy már fanatikus egyszerűen megundorodtam tőle.

Felkerestem az illetőt aki megcsinálta a kötést de azt mondta nem lehet már szétszedni mivel egy temetőbe kellett befejeznem a rituálét el kellett ásnom a gyertya maradványokat. Azt kivenni már nem tudom.

Hogy szabaduljak meg tőle???? Azóta elköltöztem de megtalált ismét. Gondolkodok újra kiköltözök külföldre. Nem gondoltam volna hogy ilyen utálatos lesz és így kiszeretek belőle, vele akartam leélni az életemet de ezt már nem bírom teljesen kifordult magából. Meg akarok szüntetni!!!

2022. nov. 27. 11:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ja, oké, nem olvastam végig mert ideges vagyok! Szóval.. akkor csak hagyd hogy kinyírja magát! Pofon egyszerű!
2022. nov. 27. 15:42
 12/23 anonim ***** válasza:
És ha bevallanád neki hogy átok van Rajta? Te nem tudod visszacsinálni, de Ő mint az áldozat, talán le tudná magáról valahogyan vetetni!? Az anyagi költségeket te vállald!
2022. nov. 27. 15:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, ma elmondom neki. Vállalok mindent csak hagyjon békén.
2022. nov. 27. 15:59
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyok látnok, mágus, vagy ilyesmi, de miért érzem úgy, hogy a kérdező nem valós kérdést tett fel és kuncog a válaszokon?

Ha mégsem így lenne, akkor bocs.

2022. nov. 27. 16:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

1ees, a megátkozott előbb nyírja ki a kérdezőt mint magát..ez is a kötéssel jár, elveszi az eszét ha a megkötő már nem érdeklődik iránta.

Elég sok ilyen van a tvben is, azok közül amik úgy indulnak hogy a környezete nem gondolta hogy ez lesz olyan nagyon szerelmesek voltak majd a semmiből megölte a párját, annak a 91%-a szerelmi kötés.

2022. nov. 27. 16:09
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Ez a szituáció kötés nélkül is ezerszer előfordul emberekkel. Nem valószínű, hogy a temető felásása a gyertya után hatékonyan távoltartaná az illetőt. Ha nagyon eldurvul, jelentsd fel, fordulj rendőrséghez.
2022. nov. 27. 17:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezért NE csináljatok szerelmi kötést, mert benne van a nevében: KÖTÉS!

Kötöd az embert magadhoz, ez mágia, és örülj ha meg tudod szüntetni!

Amúgy manipuláció is, nem tiszta dolog, mert a másik ember tudtán kívül történik. Nem adta a beleegyezését! Úgyhogy az ilyen nagy "mágusok" csak ártanak vele, ha reklámozzák az ilyesmit!

2022. nov. 27. 17:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki telefonon. Azt mondta sz*r lerázó duma.Meg hogy ilyen nincs. Nem hisz nekem. Találkozni akar. Én nem akarok.
2022. nov. 27. 21:00
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam hogy nem fogja elhinni, sőt szinte tudtam. Bizonyíték kell!!
2022. nov. 27. 21:13
 20/23 anonim ***** válasza:
93%
Zsarold meg te is hogy öngyilkos leszel, ha nem hagy békén! És hogy nézesse meg magát egy látóval, ha nem hisz neked! Vagy mutasd be neki azt, akivel csináltattad. Ne hagyd magad!
2022. nov. 27. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!