Ki ért legjobban Magyarországon a fekete mágiához? Aki ért a fekete mágiához, el is tudja másokról távolítani?
Voltam már. Nem segítettek.
És megszabadító esten is voltam.
Akik tényleg segítő szándékkal írtak, nekik köszönöm szépen.
#11. Egy másik kérdésnél már volt erről szó, azt írták, hogy előtte hónapokig kellene járni pszicho orvoshoz, hogy megállapítsa, hogy tényleg az az ok, de mikor fog/tud ilyet egy pszichológus/pszichiáter mondani/gondolni?
🤔
Egy hosszú nap után, felszoktam jönni a gyakorihülyékre.hu-ra.
Itt mindig vannak és lesznek, idióták. :D :D
Kérdező, akik azt hiszik hogy a fekete mágia áldozatai, ott legalább 10-ből 9-en tévednek. (De inkább többen.)
Ha meg továbbra is ebben a hitben élsz, akkor javaslom tisztítsd meg az "aurád", kezdj el imádkozni és erkölcsösen élni. Az erkölcsileg magas szinten álló embereken nem fog a fekete mágia egyetlen praktikája sem.
Köszi, hogy írtál, de akkor most a 10-ből az 1-ről van szó.
Rendkívül erkölcsös életet élek és nagyon tisztán. Feltehetően ezért támadtak meg.
Ha tényleg rendkívül erkölcsös életet élsz, akkor imádkozz Istenedhez (vagy amiben hiszel), és nem lesz különösebb problémád.
Még erősebb az ima, ha böjttel kötöd össze. Mt 17.
#18. Nem erőltetem, ez így jön.
#19. Nagyon sokat böjtölök és imádkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!