A szerelmi kötés hatása meddig fog tartani?
Figyelt kérdés
Csináltattam egy kötést ami hat rendesen de félek hogy mi lesz ha elmúlik? aki csinálta azt mondta nekem hogy tartós de mi van ha még se?2022. okt. 30. 10:21
11/21 anonim válasza:
Lehet, hogy valakinek sikerül, de nekem eddig senkinél se jött össze, akinél próbáltam.
12/21 anonim válasza:
Mi csináltunk egy szerelmi oldast is , azzal akivel most együtt van. Utána lett csinálva a mi kötésűnk... Én nagyon bízom benne hogy sikerül, ez minden reményem... Tudom hogy nem lett volna szabad, de ha valaki szerelmes és nem tudja elengedni a másikat. Kétségbe esése közben bármit meg tesz
13/21 anonim válasza:
Nézem.
Nincs rajtad kötés. Nem érzek semmit se. Megnéztem volna, hogy mi ez, meddig tart, milyen a jellege, erőssége, és mindene, de... nincs rajtad semmi... Nincs semmiféle kötés.
A szerelmeden van valami, de ez sem kötés igazán. Kb olyan eős, mintha valaki azt mondta volna neki, "jaj de hát ő annyira aranyos" és ezzel győzné meg, hogy veled legyen. Kb semmi. Szóval lejárni sem tud, mert ez a teremtése pillanatába kialudt. Nincs rajtatok kötés, ezért vége sem lehet.
14/21 anonim válasza:
Ezt miből gondolod??? Hogy tudtad meg nézni?
15/21 anonim válasza:
Van rajta kötés de én a helyedbe nagyon gyorsan levetetném ugyanis legalább 2 démont látok körülötted ami az energiádból táplálkozik.
16/21 anonim válasza:
Ne írjálj már nekem privátba köszi.
17/21 anonim válasza:
akkor mért irsz ilyeneket? Ugy hogy nem is ismersz
18/21 anonim válasza:
Mert egy idióta vagy hogy hiszel a mesékben, szerelmi kötés 😂😂😂😂😂😂
19/21 anonim válasza:
Tudod ki az idióta!! Ki a francnak képzeled te magad? Ha nem tudsz normalisan valamihez hozzá szólni akkor letszives tedd el magad és búj el jó mélyre!
20/21 anonim válasza:
😂😂😂😂
Aki hisz ilyen marhaságokba bmeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!