Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki csináltatott már viaszbabá...

Aki csináltatott már viaszbabás szerelmikötést , mennyi idő után kezdet el hatni? " Életre " volt keltve a viaszbaba vagy elég volt csak megszemélyesíteni? ( mondani a nevet ).

Figyelt kérdés

2022. okt. 5. 19:23
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
73%
29es miért szerinted az nem kényszerítés, hogy akarata ellenére kell valakivel lennie, akivel a kötés nélkül nem lenne? Nálam ez kimeríti a kényszerítés fogalmát.
2022. okt. 10. 05:45
 32/40 anonim ***** válasza:
95%

Akkor mi értelme van a szerelmi kötésnek pontosan?

2022. okt. 10. 20:01
 33/40 anonim ***** válasza:
69%
Én se értem, hogy mi a jó abban, ha valakit megfosztva a szabad akaratától, magadhoz láncolsz, csak hogy te boldog legyél...
2022. okt. 12. 13:29
 34/40 anonim ***** válasza:
43%
Azért pár ember rosszul látja a dolgokat. Van a fehér mágia és fekete mágia. Fehér mágia úgymond a pozitív, amit a mágus előtte MEGVIZSGÁL hogy azzal az illetővel van-e dolga vagy nincs, ha csak kihűltek az érzések de amúgy hiányérzet van mind a két főbe és ők összetartoznak akkor szimplán ezeket az energiákat felerősítik és összejönnek. Nem véletlenül számlás hivatalos tevékenység ez. Ebbe ilyen formába semmi rossz nincs. Fekete mágiával szerencsére nincs tapasztalatom nem is érdekel a dolog. Összefoglalva előzetes vizsgálat kell hogy megelőzze ezt az egészet. Meg a másik hogy biztos hogy konkrét, kiszemelt személyt akar valaki megfogni hanem a lelki társát bevonzani akit lehet hogy nem is ismer.
2022. okt. 13. 20:39
 35/40 anonim ***** válasza:
23%
Nekem szerelmi harmonizációt csináltak, 3 hét múlva visszajött. Pedig már több mint 1,5 éve nem beszéltünk.
2022. okt. 24. 21:26
 36/40 anonim ***** válasza:
23%
35# ki csinálta?
2022. okt. 24. 21:29
 37/40 anonim ***** válasza:
25%
Privátban meg tudom adni az elérhetőségét, mert itt rengeteg a szkeptikus emner
2022. okt. 24. 21:33
 38/40 anonim ***** válasza:
74%
Tuti megint Zinajda reklámozza magát kamuprofilról xD Pedig már egy tucat ember feljelentette, a férjével együtt. Egész Sényő rajtuk nevet.
2022. okt. 24. 23:32
 39/40 anonim ***** válasza:
30%

34es, ha valakinek dolga van a másikkal akkor együtt lesznek kötés nélkül is. És nincs fekete és fehér mágia. Mágia van, attól függően mire használjuk. És a szerelmi kötés 99%ban fekete mágia. Abban az esetben nem ha mindkét fél tud róla, ismeri az esetleges hátrányait és bele is egyezik.

Sajnállak hogy bevettél valami maszlagot, de el kell keserítselek fekete mágiát csináltattál.

2022. okt. 25. 05:59
 40/40 anonim ***** válasza:
25%
34 vagyok azt sem tudom kiről beszélsz.
2022. okt. 25. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!