Milyen az ártó mágia?
9, ha valaki nekem úgy árt durván hogy én nem tettem ellene semmit, szerinted az nem lenne igazságtétel? Egyébként rám valaki/valami biztosan küldött már.
10, akkor ezek szerint rám a világ legjobb mágusa, vagy maga az ördög haragszik, mert velem ezek mind megtörténnek egyszerre…
És csoda ha én is szeretnék már végre ártó mágiát használni?
11es azt nehezen hiszem el hogy valaki úgy árt neked hogy te nem tettél semmit.
Hogy kell elképzelni a szitut?
Pl állsz a Lidl kasszában, mögötted Joli néni, aki rád néz és elhatározza hogy az esti Szerelmünk hangjai helyett rontást küld rád mert előtte álltál a sorban?
12, látom nagyon komolyan veszed a dolgot
Például új munkahelyen a munkatárs hónapokon keresztül fúr, hazudik rólam, első naptól kezdve, pedig ugye addig aztán végképp nem tehettem ellene semmit
Maximum annyit hogy én fiatal és csinos vagyok, ő meg kövér és csúnya és nem tetszik annak a fiatal fiúnak aki neki bejön.
Nyilván ez volt a probléma, elég egyszerű pszichológia. Ha más volt a baja, azt már nem tudom levezetni
Ez a sok példa közül az egyik
Annyira meggyűlöltem hogy bánom hogy nem adtam neki egy hatalmas pofont amiért ejt nappallá téve hazudott rólam és ki akart rúgatni
Kérdezem, tehetek én arról hogy egy kövér nem szép nő első látásra megutál majd a kenyeret ki akarja venni a számból? Nem hiszem
Akkor az ilyen nyomorult embereknek miért nem segít kicsit a természet hogy el tudjunk végre menni?
Nem értem miért kell mindenki életét annyira védeni, nem értem hogy miért nem adnak a kezünkbe egy kíméletes megoldást
Most is ti is itt is csak azt tudjatok, hogy lehet hogy átok, lehet hogy nem…. De persze tenni semmit sem lehet ellene, csak szenvedni, meg döglődni minden nap
11 voltam
Bármelyik és mindegyik.
Az is, ha akarata ellenére mágiával akarsz jót tenni a másiknak, hiszen ezzel ónrendelkezési jogát sérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!