Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen az ártó mágia?

Milyen az ártó mágia?

Figyelt kérdés
Mármint mit tapasztal az elszenvedője?

2022. okt. 2. 22:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

9, ha valaki nekem úgy árt durván hogy én nem tettem ellene semmit, szerinted az nem lenne igazságtétel? Egyébként rám valaki/valami biztosan küldött már.

10, akkor ezek szerint rám a világ legjobb mágusa, vagy maga az ördög haragszik, mert velem ezek mind megtörténnek egyszerre…

És csoda ha én is szeretnék már végre ártó mágiát használni?

2022. okt. 3. 12:29
 12/22 anonim ***** válasza:

11es azt nehezen hiszem el hogy valaki úgy árt neked hogy te nem tettél semmit.

Hogy kell elképzelni a szitut?

Pl állsz a Lidl kasszában, mögötted Joli néni, aki rád néz és elhatározza hogy az esti Szerelmünk hangjai helyett rontást küld rád mert előtte álltál a sorban?

2022. okt. 3. 17:54
 13/22 anonim ***** válasza:

12, látom nagyon komolyan veszed a dolgot

Például új munkahelyen a munkatárs hónapokon keresztül fúr, hazudik rólam, első naptól kezdve, pedig ugye addig aztán végképp nem tehettem ellene semmit

Maximum annyit hogy én fiatal és csinos vagyok, ő meg kövér és csúnya és nem tetszik annak a fiatal fiúnak aki neki bejön.

Nyilván ez volt a probléma, elég egyszerű pszichológia. Ha más volt a baja, azt már nem tudom levezetni

Ez a sok példa közül az egyik

Annyira meggyűlöltem hogy bánom hogy nem adtam neki egy hatalmas pofont amiért ejt nappallá téve hazudott rólam és ki akart rúgatni

Kérdezem, tehetek én arról hogy egy kövér nem szép nő első látásra megutál majd a kenyeret ki akarja venni a számból? Nem hiszem

2022. okt. 3. 18:13
 14/22 Grimfox ***** válasza:
Tudi, ha a 10-es válaszodban tényleg valóságot írsz, 16 éve ártó mágia van rajtam, és még egyszer sem találtam meg, mert az összes egyszerre igaz rám. Mondjuk az igaz hogy ilyeneket ki lehet váltani ártó szándékkal is, de a tünetek nem feltétlen ártó mágiát jelölnek.
2022. okt. 4. 00:35
 15/22 Tudi333 ***** válasza:
Grimfox! Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár! 😁
2022. okt. 4. 09:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Akkor az ilyen nyomorult embereknek miért nem segít kicsit a természet hogy el tudjunk végre menni?

Nem értem miért kell mindenki életét annyira védeni, nem értem hogy miért nem adnak a kezünkbe egy kíméletes megoldást

Most is ti is itt is csak azt tudjatok, hogy lehet hogy átok, lehet hogy nem…. De persze tenni semmit sem lehet ellene, csak szenvedni, meg döglődni minden nap

11 voltam

2022. okt. 4. 10:27
 17/22 Grimfox ***** válasza:
Igen, tudom, saját példámon. Csak elég nehéz különbséget tenni olyannak, aki nem tudja leellenőrizni. Sokan teljesen pánikba esnek, ha ilyesmik történnek velük, és mindenféle atlantiszi főpapmágustáltoshoz mennek, hogy vegye le az átkot 100k forintért, holott simán csak mondjuk szoronganak, és az okozza a sorozatos problémákat.
2022. okt. 4. 10:54
 18/22 Tudi333 ***** válasza:
Hát az már az ő dolguk.
2022. okt. 4. 11:29
 19/22 Grimfox ***** válasza:
Meg azé, aki átveri, vagy megijeszti őket.
2022. okt. 4. 11:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Bármelyik és mindegyik.

Az is, ha akarata ellenére mágiával akarsz jót tenni a másiknak, hiszen ezzel ónrendelkezési jogát sérted.

2022. okt. 4. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!