Mi az oka annak aki csinaltatott magiat ? És milyen ?
Figyelt kérdés
Én igen ctsinaltattam nem tagadom ! És hasznos volt ! Elégedett vagyok !
Fel merem vállalni a nagyvilág előtt :)
2022. szept. 20. 10:25
2/5 anonim válasza:
Én csináltam már sokszor.
Ha nagyobb mennyiségű parázs kell mint egy átlag tábortűznél (pl egész malac vagy bárány sütésénél) akkor máglyát szoktam csinálni.
A meggyújtása is érdekes ceremónia, és amíg leég addig is nagyon hangulatos. Tényleg hasznos, én is elégedett vagyok vele.
3/5 anonim válasza:
Én is akartam már csinálni, de a tojáshabbal meg az almával macerás 🙁
4/5 anonim válasza:
Én nem bízom másra a piszkos munkát. Ha valamire szükségem van, szánok rá időt, energiát. Ha mással csináltatnék, az eleve azt jelentené, hogy lusta vagyok foglalkozni vele, csak a számat tátom a sült galambot várva. Ebből pedig semmi pozitív nem származik.
5/5 anonim válasza:
Basszus, így hogy szóba került megkívántam azt a sütit :D
Visszakanyarodva a témához, csináltam párszor egyszerübb dolgokat. Könnyebbé teszi a mindennapi életet, és hamarabb el tudom érni a céljaimat vele.
Nagyjából csak ennyi rá az okom. Működött mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!