Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Okkultista szemmel mi a lét...

Okkultista szemmel mi a lét és mi a semmi?

Figyelt kérdés

2022. szept. 16. 12:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%

Tudományos szempotról itt tudsz többet olvasni:

[link]

2022. szept. 17. 23:43
 12/18 Darius- ***** válasza:
41%

Na akkor most utoljara leirom, mert a 11. kommented arra utal, nem értettél meg.

Hidegen hagy az, hogy szeretnéd, hogy foglalkozzanak veled. Egyszer leirtam, tobbszor nem fogom. A feljelentést azért kaptad, mert tobb forumon ugy lattam, hogy zavarod a kommenteloket. Engem annyiban zavar, hogy olvasnom kell a nulla szazalékos offolasaidat, amit altalaban atugrok.

2022. szept. 18. 01:17
 13/18 Darius- ***** válasza:
45%
A kommentjeimre pedig ne reagalj ezutan ezt a forumot leszamitva, mert zaklatasért tudod mi jar. Te dontesz !
2022. szept. 18. 01:23
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

"A feljelentést azért kaptad, mert tobb forumon ugy lattam, hogy zavarod a kommenteloket."

Feljelentést? :DDDDDDD

Megnéznén a biztosúr arcát, amikor bebattyogsz hozzá a kapitánysâgra és közlöd vele, h feljelentést akarsz tenni, mert valaki gúnyt űz a földöntúli képzelgéseidből az interneten :DDDDD

Hány éves vagy, 10?

2022. szept. 18. 06:48
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

A fekete lyuk nem semmi!

Sőt, a sok anyag, nagy gravitáció miatt már a fény sem jön vissza, ezért "szemmel" nem látni semmit. De "ésszel" tudjuk, hogy nem kevés anyag gyűlik oda. Más kérdés, hogy fogalmunk sincs, mi az a gravitáció, bár számolni tudunk vele...

2022. szept. 20. 15:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez azért nem teljesen így van, de legalább eggyel több embernek van egy kis fogalma erről.

2022. szept. 20. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

A további elméleteket és a szellemi részt direkt hagytam ki, itt semmi értelme belemenni.

2022. szept. 27. 14:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Igaz!
2022. szept. 27. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!