Mi a szösz az a fekete esküvő???
Figyelt kérdés
Aki ért hozzá magyarázza már el legyen szíves.2022. szept. 14. 10:32
1/11 anonim válasza:
Amikor két halott házasodik össze.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor senki se tudja, nemcsak én, megnyugodtam :)
2022. szept. 14. 13:20
6/11 anonim válasza:
A szerelmi kötéshez hasonló. Azért fekete esküvő mert a másik fél mágia áldozata lett. Nem fekete ruhás esküvőre kell képzelni. Ez inkább egy szertartás a kiszemelted felé.
7/11 anonim válasza:
"Noun
Edit
black wedding (plural black weddings)
An ancient Jewish ritual involving a wedding between two mourners that takes place in a graveyard, intended to obtain help from the dead in ending an epidemic."
8/11 anonim válasza:
Egy szerelmi rontás, amit ostoba, önző emberek alkalmaznak hogy megerőszakolják azokat akiket elvileg szeretnek, nem törődve a következményekkel.
9/11 anonim válasza:
Nekem nem sikerült a fekete esküvő más tudott segíteni hogy újra együtt legyek a párommal.
10/11 anonim válasza:
10es büszke lehetsz hogy megerőszakoltál egy olyan embert aki nem akart már veled lenni. Remélem téged is magához köt majd valaki akit utálsz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!