Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudom eladni a lelkem?

Hogyan tudom eladni a lelkem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 20 éves fiú vagyok, szeretném eladni a lelkemet az Ördögnek, vagy pedig egy Démonnak! A lelkem teljesen tiszta, mindig segítettem az embereknek HA tudtam. Többször volt olyan eset, hogy majdnem az életem vesztettem, de túléltem, nem tudom hogyan.. Most úgy döntöttem szeretném magamat átadni a sötét oldalnak, hogy kiteljesedhessek, meggazdagodhassak, és a tudásomat felhasználhassam (művészettel fogok foglalkozni) a nagyvilágban, és örök hűséget fogadni Lucifernek!

2022. aug. 11. 15:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
63%
30: hát akkor már nem is kell eladnod a lelked, külföldön dőlni fog a lé!
2022. aug. 13. 01:20
 32/39 anonim ***** válasza:
75%

Az Ördög, vagy bármelyik démon tudná, ha értékes lelked LENNE, ezért már rég jelentkezett volna vételi szándékkal.

Nem jelentkezett egyikőjük sem, tehát lelked nem tartják annyira értékesnek, hogy vételi szándékkal felkeressenek, illetve elfogadják felajánlásod.

Tanuljad meg mások megbecsülését akkor is, ha neked nem tetsző véleményen vannak, lelked értéke máris nőni fog ezzel.

2022. aug. 14. 14:18
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
32-es, ezt nagyon szépen leírtad és egyetértek!!
2022. aug. 14. 14:23
 34/39 anonim ***** válasza:
63%

Miért fizetne a lelkedért bármit is?

Ha akarja úgy is elveszi, még a testedet is.

https://www.youtube.com/watch?v=XAS0iaBJZ94

Kivéve ha az úr kedvencei közé tartozol, akkor Jézus megvéd.

2022. aug. 14. 20:13
 35/39 A kérdező kommentje:
Akkor én az Úr kedvencei közé tartozom!❤️
2022. aug. 14. 23:09
 36/39 anonim ***** válasza:

Volt régebben több komoly kérdés is a témában, olvass vissza, ott van olyan a válaszok között, akik leírták hogy csinálták mit kaptak érte.

De szerintem nem fogsz olyan választ kapni, amire számoltál.

2022. aug. 14. 23:30
 37/39 anonim ***** válasza:
77%

#35 [kérdező]

"Akkor én az Úr kedvencei közé tartozom!

Blaszfémia, istenkáromlás!

Az Úr kedvencei közé sorolod magad - és mégis aljasul el akarod adni lelked "az Ördögnek, vagy pedig egy Démonnak"?

.

Ezzel azt mutatod, hogy

- képmutató vagy és

- lealacsonyítod az Úrat, hogy nem veszi észre!

Egyetlen rosszindulatú entitás sem fog vételi szándékkal megkeresni, illetve nem válaszol a te keresésedre, hiszen jogosan feltételezi, vele szemben is így viselkednél.

2022. aug. 15. 14:01
 38/39 A kérdező kommentje:
37-es, kinevetlek!
2022. aug. 15. 18:37
 39/39 anonim ***** válasza:
63%
El akarod adni a lelked . ? Keresztelkedj meg. Csak YHWH-nak és Jézusnak kell a lelked, a Sátánnak és a többi demonnak nem
2022. aug. 19. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!