Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha az Univerzum válaszút elé...

Ha az Univerzum válaszút elé állítja az embert, hogyan tudja aki választ hogy a jó utat választotta?

Figyelt kérdés

Egy csomóponthoz érkeztem, tisztán vége az életem egy részének.

négy felé van most lehetősége, ahová szétágazna, de teljesen új irány mindegyik.Szinte magától jöttek ezek a lehetőségek, ahogy befejeződött a régi életem szakasza.

Hogy lehet ilyenkor helyen dönteni,segít ebben az Univerzum?

2022. aug. 2. 13:29
 1/9 Tudi333 ***** válasza:
70%
Nem te fogsz dönteni!
2022. aug. 2. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A vicc az, hogy te soha nem fogod megtudni a helyes választ. Az ember mindig csak utólag okos, de még akkor sem bizonyosodhat meg teljesen.

Ha valamit nem tudsz eldönteni, akkor vagy különböző szempontok szerint mérlegelhetsz a lehetőségek között, vagy marad a kocka/érme dobálása. :D

2022. aug. 2. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Pár hiba azért akad a kérdésfeltevésben, már bocsánat.

A régi életed nem ér véget. Ugyanaz marad a tudásod, az énképed, az érzékszerveid, az emlékeid, és egy ideig még a cipőd és a plüssmacid is.

Ha jól értem a kérdést, abban kell döntened, hogy merre vidd tovább az egyetlen, meglévő életed.

Az Univerzum (az kicsoda amúgy?) helyett építs arra, amid van: az eddig gyűjtött tapasztalataidra, tudásodra, megérzéseidre stb.

Általában érdemes azon az úton továbbhaladni, amit könnyen a magadénak tudsz érezni. Ez segít fenntartani a motivációt. Hasznos, ha olyan utat választasz, amin kézben tudod tartani a haladásodat. Azaz olyat, amit kisebb, bejárható szakaszokra tudsz bontani, amiknek a megtétele örömet okoz.

Igazából nem döntened kell, hanem előre átélni a különböző lehetőségeket, és megérteni, hogy mit szeretnél.

2022. aug. 2. 16:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Még időrendbe is a négy lehetőség egyszerre van.

De bármelyiket választom már máshol fog folytatódni az életem, más élethelyzetekkel,körülményekkel.

Így nehéz választani.

2022. aug. 2. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezét is írtam, hogy "Igazából nem döntened kell, hanem előre átélni a különböző lehetőségeket, és megérteni, hogy mit szeretnél."
2022. aug. 2. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Az eddig felhalmozott tudásod dönti el, melyik utat választod.

Az eddigi döntései meghatározta úton haladásod eredménye, hogy most négyes útelágazáshoz értél.

Az Univerzum nem fog helyetted dönteni, szabad akaratod van, azt az utat választod, amelyiket leghelyesebbnek, netán egyedül helyesnek tartasz.

Ha viszont rosszul választasz - és választásod az Univerzumra fogod, későbbiekben az Univerzum büntetni fog!

Nem a tévedés teszi rosszá az embert, de aki belátja tévedését, azt bizonyítja, hogy most bölcsebb, mint amikor téves döntését hozta.

2022. aug. 3. 12:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Tanácstalan vagyok mert most kellene döntenem.

Akármelyiket választom már következő nap máshogy fog folytatódni az életem.

És nem itt ahol most vagyok.

Az is megfordult a fejemben egyiket se választom maradok együl a gondolataimmal.

2022. aug. 3. 12:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy téves döntés... minden döntésnek van értelme, mert mindegyikből tanulsz valamit utólag. Ha pedig az univerzum úgy akarja, akkor minden utat végig fogsz járni, csak lehet, hogy egy másik életben, feltéve ha létezik reinkarnáció és sors.

Azt az utat válaszd, amelyikre őszintén a legjobban vágysz belül.

2022. aug. 3. 14:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Amelyikre vágyom az járna a legnagyobb lemondással, mert egy szegényesebb környezetbe kerülnék.
2022. aug. 3. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!