Mit gondoltok a grabovoj számsorokról?
Képzeljétek el ma facebookon küldtek nekem egy grabovoj számsort amit mondogatni kell, hogy pénzt vonzzon nekem.
619714218418898
Ezt kell mondogatni
Szerintem semmit nem ér. Én is írhatok neked random valami számot, hogy majd attól megnyered a lottót, de nyilván nem fogod...
Pl 2905069319 ...
Szerintem, ez így önmagában kevés...
A módszer gyakorlói (ha jól emlékszem rá) képzeletben létrehoznak egy virtuális buborékot, amit valamilyen színnel telítenek és abba képzelik "bele" a számokat. Ezután már a céljuk határozza meg azt, hogy mit kezdenek vele. Van amikor belélegzik, vagy kiterjesztik maguk körül ezt a gömböt, de adott esetben el is küldhetik egy célszemélynek, stb.
7: ennél már csak az rejtélyesebb, hogy hogyan fog elmúlni egy súlyos betegség, ha ismételgetsz egy számsort...
Ilyen durva dolgokat is hallottam már... Hogy ne menjen orvoshoz, mert majd a grabovoj-számok meggyógyítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!