Szerelmi kötés , nekem volt . Én nagyon is meg vagyok elégedve. Ki mit gondol róla ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 10:54
1/22 anonim válasza:
Örülök az örömödnek.
Milyen válaszokat vársz?:D
2/22 anonim válasza:
Kössön téged is meg egy gorilla 🦍
4/22 anonim válasza:
Én csináltam párszor életem során. Ha rosszat gondolnék róla, nem csináltam volna. 😃
5/22 anonim válasza:
azt gondolom hogy baromsag es szemfenyvesztes
6/22 anonim válasza:
most még elégedett vagy.. majd térjünk vissza pár év múlva ha még élsz:-D
7/22 anonim válasza:
2@ "Kössön téged is meg egy gorilla 🦍"
Abból jön a Makihimlő😂
8/22 anonim válasza:
4es, ha visozn tműködne, nem kellett volna többször cisnálnod életed során:D
9/22 anonim válasza:
Engem a kötés nem érdekel! Inkább a horgolás és a himzés! A himzett tojásnál nincs is jobb.😁🤣🤣
10/22 anonim válasza:
Jobb esetben semmit nem ér, és kidobtal pár tízezer Ft ot rá. Ez esetben sem tiszteled meg a másikat azzal, hogy szabadon döntse el, szeret e. Sz@r érzés lehet, ha ennyire nem hiszel benne, hogy szerethető vagy. Ha viszont véletlenül mégse egy kokler csaló csinálta a kötést, akkor sok szerencsét ahhoz a karmikus sz@rviharhoz, amivel egy ilyen jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!