Hogy lehet rituális maszturbációt gyakorolni?
Hogy válhatok a vágyaim kiélésével gyakorlatilag istenné? Hogy tudnám a szexuális vágyakat és az önkielégítést a személyes erőmhöz felhasználni. Teljesen azonosulni akarok az énemmel.
Bizonyos tantrikus irányzatokban, bizonyos az élvezeteket nyíltan felhasználó, pogány irányzatokban (például a hedonista Dionüszosz-kultuszban, amit az aszkéta görögök kritizáltak is a gyakorlatai miatt), bizonyos önszeretettel kapcsolatos irányzatokban, illetve a sátánizmusban is ez egy bevett gyakorlat (volt).
Hogyan kell megfelelően gyakorolni, hogy el is érje a célját?
#1.
Nem akarok megvilágosodni. Nem vagyok buddhista. Sőt, az én ezoterikus irányzatom kimondottan ellentétes oldalon áll a buddhizmussal, csakúgy mint mondjuk a kereszténységgel, illetve több másik most népszerű vallással. Én nem szeretnék egy magasabb lényhez tartozni, annak megfelelni, illetve nem követek kimondott "szenteket, prófétákat, buddhákat, megváltókat" sem. Az az oldala a témának, amit én képviselek az egyént hangsúlyozza. Minden ember isten, csak nem mindenki éli meg ennek a mivoltát. Egy klasszikus, jobb ösvényes hívő a vágyakat elítéli, míg én egyenesen a csodát látom bennük. Szerintem a vágy is egy isten, ahogy más érzések lényei is. Nevezhetjük Márának, Sátánnak vagy akárminek és elítélhetjük, attól még a vágy is egy szép dolog, de a leggyönyörűbb a vágy kielégítése. A maszturbáció pedig az önszeretet része. Aszexuálisok esetén egy "hasznos rossz", ha valaki nem végzi. Egy nagyon szép dolog, amit lehet gyakorolni rituálisan, és én is el akarom sajátítani. A spirituális szexualitás része. Hisz magunkat kell szeretnünk legelőször. Az élvezet egy olyan dolog, ami igenis elvihet a spiritualitásba. Ezt szeretném megtanulni.
Az orgazmus egy gondolatmentes állapot. Más tudatállapot. Azért olyan jó.
A szex is egy másik tudatállapotban zajlik, ide vehetjük az önkielégitést is ilyen szempontból. Ez a megváltozott tudatállapot segiti a teremtést, ezt hivják kb szexmágiának. Ezért használja aki használja. Nem mondasz hülyeséget kérdező!
#8.
Én is hasonlóan értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!