Tette itt már tönkre valaki életét a szerelmi kötés?
Kedves Kérdező! Fordulj segítségért ide, vagy bárhova máshova, csak távol legyél ettől az embertől: [link] A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy ez legyen az első dolgod. Nekem ismerősöm kb. egy éve halhatott meg, ott nem volt szerelmi kötés a dologban. Csak szimplán nárcisztikus volt a srác, nem engedte sehova a csajt. Egy nap ittasan ment haza a srác, és hirtelen felindulásból leszúrta a barátnőjét, nem is egyszer, elég brutálisan. Csajszi alig múlt 20 éves.
Hidd el, neked nem a sorsod része semmi rossz, ki kell ebből törnöd. Tudom, tudom, erős kötés. A fekete esküvő sem örök, minden házasság felbontható. Rázd le magadról ezt a hitet, mert a kötés a te gondolataidból nyeri az erejét. Kérj segítséget, és menj onnan, bárki bármit mond, neked ebbe nem kell belehalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!