Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tette itt már tönkre valaki...

Tette itt már tönkre valaki életét a szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Én megcsináltattam, de bár ne tettem volna, a kötés után egy évvel már pokol az életem. Először csak kis dolgokkal kezdődött, féltékenységgel ami még imponál is. Most már ott tartunk hogy nem mehetek sehova, mert ha igen megver. Elhagyni nem tudom mert azzal fenyeget megöl engem is meg magát is. Bár sokszor már ott tartok hogy azt gondolom lehet jobb is lenne, mert ez nem élet. 6 hónapja nem találkozhattam a barátaimmal, 2 hónapja a szüleimmel. Megváltozott teljesen, kifordult magából.
2022. máj. 9. 17:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Fordulj segítségért ide, vagy bárhova máshova, csak távol legyél ettől az embertől: [link] A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy ez legyen az első dolgod. Nekem ismerősöm kb. egy éve halhatott meg, ott nem volt szerelmi kötés a dologban. Csak szimplán nárcisztikus volt a srác, nem engedte sehova a csajt. Egy nap ittasan ment haza a srác, és hirtelen felindulásból leszúrta a barátnőjét, nem is egyszer, elég brutálisan. Csajszi alig múlt 20 éves.

Hidd el, neked nem a sorsod része semmi rossz, ki kell ebből törnöd. Tudom, tudom, erős kötés. A fekete esküvő sem örök, minden házasság felbontható. Rázd le magadról ezt a hitet, mert a kötés a te gondolataidból nyeri az erejét. Kérj segítséget, és menj onnan, bárki bármit mond, neked ebbe nem kell belehalnod.

2022. máj. 11. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!