Ma boszorkányszombaton végzel valami varázslatot? Szertartásr?
Figyelt kérdés
Írsz róla?2022. ápr. 16. 12:06
11/11 anonim válasza:
Nem tudom hogy kell, mi az a boszorkányszombat? Az olyan mint a Gyalog Galopp? Hogy a kacsa elmerül vagy úszik. Tényleg, most jöttem rá, hogy régebben volt ilyen hogy boszorkányégetés, pl a Koldus és királyfiban részletesen leírták hogy mit érzett a máglyán a nő, teljesen kivoltam mikor olvastam gyerekként hogy emberek ilyenekre képesek. Ilyenkor jövök rá hogy ilyen emberiségbe nem akarok beletartozni. Remélem egy másik bolygóról jöttem, és majd visszakerülök. Mert elegem van pl azokból akik a saját hülyeségük és lustaságuk miatti sikertelenségüket plusz a balszerencséiket boszorkányokra és boszorkánymesterekre akarják fogni. Ahelyett hogy a való világban észrevennék hogy mégis mit rontanak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!