Ha két ember két ellentétes dolgot manifesztál, akkor melyik fog megvalósulni?
Figyelt kérdés
Példaként egy ember azt manifesztálja hogy másnap essen az eső, egy másik meg azt hogy ne, akkor melyik teljesül? (Jó, a példa kicsit szar, de nem jutott eszembe jobb)2022. ápr. 2. 14:39
11/16 anonim válasza:
Ez a mánikákus pozitív gondolkodás, abban a hitben, hogy akkor minden sikerül, mindent "bemanifesztálunk", egy rakat lócitrom. Még véletlenül se legyen egy rossz gondolatunk sem, mert akkor jön a negatív hullám. Ez tényleg lebutítás.
12/16 Tudi333 válasza:
Utsó! Igaz! Ilyen téves programokat betenni magunknak nagy butaság! Ha valaki a pozitivat vagy negativat választja, akkor már fel is ült a dualitásnak.
13/16 anonim válasza:
De eleve a gondolatait NEM tudja befolyásolni az ember könyörgöm… azok csak jönnek. Plane ha valaki kényszeres, de még csak nem is kell annak lenni.
Én nem is értem hogy mi az a pozitív gondolkodás… ha minden nap elmondom magamnak hogy de jó minden, közben meg gyötörnek a negatív gondoltok, az aggódás, amit ugye nem én irányítok, abból hogy lesz manifesztáció? Érthetetlen, logikátlan…
14/16 anonim válasza:
Ez annak az eredménye, hogy szinte a nullára lebutítottak egy működő dolgot, hogy a hülye is megértse, és azóta a jóganadrágos pumpkinspice lattét nyakaló nők arról prédikálnak, hogy bemanifesztálták az Univerzumtól a 4 gyereket és a perfekt férjet.
15/16 anonim válasza:
Na ezért kapok én agyfaszt a sok újkeletű ezobaromságtól.
16/16 anonim válasza:
A logikát hagyjuk ki a mágiából. Hitetlen kutyának tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!