Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan vonzzam be, pontosabban...

Hogyan vonzzam be, pontosabban vissza?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel tök jó volt a kémia, de egyszer csak eltűnt, gyakorlatilag ghostolt engem... Szeretném megkapni, ami jár, vagyis inkább elszalajtottam a lehetőségemet rá és csak most döbbentem rá. Tényleg működik, hogy túlteszem magam rajta és egyszer csak visszatér?

2022. márc. 17. 22:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%

Miért beszélsz úgy a nőkről, mintha férfiként felsőbbrendű lennél? Így senkit nem fogsz "megfektetni".

Bánod, hogy nem éltél a lehetőséggel. Ugye mennyire jobban hangzik?

2022. márc. 18. 09:51
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem gondolom magam felsőbbrendűnek, sőt teljesen egyenrangú vagyok velük. Volt bennem annyi tisztelet, hogy nem nyomultam nagyon, de közben meg éreztette, hogy csinálhatnék mást is a fogdosáson meg a smároláson kívül.
2022. márc. 18. 10:44
 13/32 A kérdező kommentje:
Lehet ezért koptatott le, mert nem volt elég tököm ott és akkor lefeküdni vele?
2022. márc. 18. 10:48
 14/32 anonim ***** válasza:
71%

A szóhasználatod azt tükrözi, hogy ez a lány nem sokat jelentett neked, csak annyira kéne vissza, hogy legyen egy hancúr. Nem beszélgettetek igazán, és nem is volt ez hosszúéletű kapcsolat, akkor tudtad volna, hogy tovább is mehetsz, vagy nem ghostol a lány ilyen hamar.

Ezt engedd el. Ennyi volt. Tanulópénz.

Döntsd el alkalmi hancúrokat akarsz vagy tartós kapcsolatot. Aztán még elég sok lány van ahhoz, hogy ne kelljen ilyen kérdéseket feltenned.

2022. márc. 18. 12:07
 15/32 A kérdező kommentje:
Lehet hogy szerinted azt tükrözi, de felcseszett, hogy csak úgy a semmiből lelépett. Ő hitegetett a komoly kapcsolat reményével, Ő nem bírta elmondani, hogy hogy érez...
2022. márc. 18. 13:22
 16/32 A kérdező kommentje:
Tepertem kb érte de le se sajnálta. Egy önérzetes embernek ez ritka szarul tud esni.
2022. márc. 18. 13:24
 17/32 anonim ***** válasza:
95%
Akkor most bosszúból akarnád?? :D
2022. márc. 18. 13:26
 18/32 A kérdező kommentje:
Mimásból?
2022. márc. 18. 13:29
 19/32 anonim ***** válasza:
71%
Remélem soha nem fog lefeküdni veled senki :D
2022. márc. 18. 13:31
 20/32 A kérdező kommentje:
Hát azt remélheted akkor a véksőkig bro :D
2022. márc. 18. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!