Manifesztálásról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Még sosem manifesztáltam, mert eddig kicsit kínosnak tartottam. De most be szeretném manifesztálni, hogy az exem rám írjon. Ez lehetseges? Fogalmam sincs, hogy kell, vagy, hogy most hogy ezt bemanifesztaljam nagyon sokat kell e tennem, mert ez az en szememben eleg nagy dolognak tunik, szóval az se biztos, hogy menne így elsőre, vagy nem tudom, nem értek hozzá. Ez a kívant dologtól is függ, hogy mekkora "súllya" van? Vagy minden dologhoz ugyan azt kell tenni? Annyiról tudok hogy kijelentő mondatba kell írni amit szeretnék, mintha már megtörtént volna, vagy valami ilyesmi. Csak azt nem tudom, hogy hányszor. Valaki, valami tanács?2022. febr. 7. 19:40
1/3 anonim válasza:
Nem létezik ilyesmi. Saját szórakoztatásra és fantáziálgatásra jó, de senkit nem lehetséges befolyásolni úgy, hogy csak rá gondolsz valamire. Akkor következik be egy esemény, ha a másik fél szabad akaratából megteszi, vagy pedig te ténylegesen megteszel (kimondasz, leírsz, megcsinálsz és mindezt a másik fél megkapja, érzékeli, személyesen átéli).
Ha valamit el szeretnél érni, tegyél érte. De ahhoz nem varázslatok, mágiák, jósnők, szerelmi kötések és hasonló agymenések kellenek, hanem ki kell nyitnod a szádat és elmondani hogy mit akarsz a másiktól. És azt neki is akarnia kell, hogy valami legyen belőle.
2/3 anonim válasza:
Nézd meg Prepok Zsuzsi videóit, segíteni fog 😊
Mindent be lehet vonzani.
3/3 anonim válasza:
Régebben én sem igazán hittem benne de mióta pár hónapja egy olyan embert sikerült bevonzani vagy vissza vonzani az életembe akiről korábban azt hittem elveszítem őt örökre,pedig kb 0 volt az esélye hogy újra egymásra találunk azóta hiszek a manifesztácioban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!