Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Érzelmek kiírtása lehetséges...

Érzelmek kiírtása lehetséges mágiával? hogy megszünjenek az érzéseim...

Figyelt kérdés
komolyan érdekel hogy erre létezik e valami mágia vagy valami ilyen ezoterikus cucc , nem szeretném hogy legyenek érzéseim főleg szerelmi és hogy ez kivitelezhető ilyen módon?

2022. jan. 24. 23:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem kírtani kell oket hanem megélni
2022. jan. 25. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
30%

Persze csinálj magadból pszichopatát! Nincs is annál jobb!

Ez az eredendő bűn! A jó és rossz tudása is az érzelmek elfojtására vezethető vissza...

2022. jan. 26. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:

12-es ez nem az "úgy teszünk mintha az ember jó lény lenne" csoport.

Kérdező... Kicsinálni tényleg nem érdemes az érzelmeket (meg nem is biztos hogy tudod) egyébként 8-as válasza valóban jó volt, de gondolom neked gyorsabb megoldás kellene.

Ezzel nem biztos hogy huzamosabb ideig ki tudod kapcsolni, (embertől függ meddig tart a hatás) ha az érzelmeidet egy külön álló kupacként kezeled, és tudatosítod magadban hogy "nincs most szükségem ezekre, én irányítok, és majd akkor veszem vissza ha biztonságos helyen vagyok" lehet hogy visszakúsznak pár perc múlva, vagy pár óra múlva... Nekem ez nem sikerült azonnal, viszont legalább nem bőgtem végig a szakítást csak otthon. A barátnőm aki ezt javasolta pl mestere az érzelmeinek agyon b*szásában de neki volt pár traumája és ez már tulajdonképp egy önvédelmi mechanizmusként működik. (Hozzáteszem nem egy egészséges reakció tőle) szóval őszintén ez egy olyan módszer ami nem is biztos hogy érdemlegesen működik de egy próbát talán megér ha olyan a helyzet. De amint előttem is írták, a dolgokat ha elfolytod, az az egészségedre fog rámenni, és ezért igazán nem kár telebőgni egy-két párnát.

2022. febr. 2. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!