Az extraszensz olvasást hogyan lehet elsajátítani?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, amikor már a könyvet sem kell kinyitni, elég megérinteni, hogy a feltett kérdésre megjelenjen a válasz.2022. jan. 24. 18:24
1/4 anonim válasza:
Nekem több évi agykontroll gyakorlás után jelentkezett ez a képesség.
Több is előjött, hogy tudtam befolyásolni emberek,állatok viselkedését,agyba beültetett pszichikai program által.Időjárásra is tudtam minimálisan hatást kifejteni.ezzel egyidőben fedeztem fel ezt, hogy könyvesboltokban sétálva ráraktam a kezem könyvekre 10-15 másodpercig, majd nagyjából tudtam miről szól, mi a tartalma.Sokszor úgy ellenőriztem le,hogy megvettem, majd elolvastam a könyvet.De az agykontrollt már nem nagyon használom, helyette elmekontroll és más parapszichológia tárgyterületek érdekelnek.
2/4 A kérdező kommentje:
A módszerről tudnál írni? Vagy ajánlani könyvet, amiben a konkrét módszer ki van fejtve?
Akár privátban is.
Köszönöm!
2022. jan. 24. 18:36
3/4 Grimfox válasza:
Nézz utána a pszichometria képességnek, és az ezt oktató könyveknek. Ennek a képességnek egy kiterjesztett változata az, ami iránt érdeklődsz. Konkrét módszert nem tudok, a jelenségről tudok csak. Az irodalom angolul van, magyar könyvet a témában még nem láttam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. jan. 24. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!