Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Már kiszabadult egy párhuzamos...

Már kiszabadult egy párhuzamos emberiség a Föld karmikus adósságainak csapdájából?

Figyelt kérdés

Ami fent az lent is és fordítva. Ha belenézel a lelkedbe és a körülötted levő levő emberiségbe, amely körülvesz a politikában, tudományokban, anyagiasságban, embertelenségben rájöhetsz hogy hatalmas bajban vagy te, aki vissza fog születni ide és hatalmas bajban van maga az emberiség is.

Egy mesterkorcs, ha jól vettem ki a szavaiből a címét azt mondta egy előadáson, hogy egy párhuzamos emberiség már kiszabadult ebből a hatalmas karmikus csapdából, amit kibogozni szinte zseninek kell lenni, hogy megoldja valaha az emberiség. Lehet igaza van? Ha viszont nekik sikerült, nekünk is fog? Lehetséges? Van rá remény?

PÁRHUZAMOS UNIVERZUMOK : A fizikusok Schrödinger macskájának egy lehetséges magyarázata szemléletesen. A kvantumfizika szerint amíg nem figyelünk meg egy részecskepárt, addig az minden lehetséges állapot felvesz. Amikor megfigyeljük egy állapotba összeugrik valamiért, viszont a másik állapot ezzel eltűnik. Senki sem tudja miért. Lásd a macska élő vagy halott lesz. A párhuzamos univerzumok hipotézise szerint viszont mindkét állapot megvalósul csak eltérő univerzumban. Ha itt életben marad és örülsz, akkor a másikban megdöglött. Viszont ha nem vagy szerencsés és itt pusztult el a macska, akkor egy párhuzamos univerzumban életben van.

Egy spirituális GURU azt az üzenetet kapta felsőbb entitásoktól, hogy a párhuzamos univerzumunk, akikkel álomban képes vagy kommunikálni már megoldották ezt az emberiséget kelepcében tartó karmikus adósságot és ki is tudtak jönni. Most az aranykorban élnek. Ezt kellen nekünk is csinálni. Vajon ez reményt adhat? 24 percnél mondja https://www.youtube.com/watch?v=MtRP6dl6Slc

2022. jan. 17. 19:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Lehetséges!
2023. aug. 27. 00:18
 22/28 A kérdező kommentje:
Honnan lehet ezt tudni?
ápr. 2. 13:31
 23/28 éáé ***** válasza:
26%
Nincsen semmilyen karmikus adósság.
máj. 16. 01:24
 24/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

"Egy mesterkorcs, ha jól vettem ki a szavaiből a címét..."

Nem szokásom korcsnak nevezni a születési, illetve mentális problémákkal élő embereket, egyszerűen csak érdemes helyretenni szerintem, hogy vannak skizoid / paranoid gondolkodású emberek, konteósok, akikkel lehetetlen értelmesen kommunikálni, mert egyszerűen fordítva vannak összerakva.

Szélsőséges példa a laposföldhívők, akik képesek komolyan olyan szinten érvelni, hogy a Föld nem lehet gömbölyű (geoid), mert a gömbhívők (sic!) nagyon be akarják mesélni mindenkinek a nézeteiket, tehát ez módfelett gyanús. Ebből következően(?) háttérhatalom műve lehet csak a gömbföld. Logikus (nekik).

jún. 25. 21:58
 25/28 anonim ***** válasza:
Én is olvastam már több helyen, hogy ki. De más univerzumokban meg elpusztult az emberiség, vagy még lejjebb vannak mint e világon. Nem kell azokkal foglalkozni. Nemhiába van tudatod ezen a Földön is. Egyszerre csak "egy" helyen tudsz működni. Semmi dolgod a párhuzamos énjeiddel. A léleknek tesz jót és nem neked emberi létben. Amikor meghalsz akkor összeszámolódik a "jó és rossz" tevékenységeid száma és aszerint választasz újabb életet tele kihívásokkal.
júl. 12. 12:49
 26/28 A kérdező kommentje:

25# " más univerzumokban meg elpusztult az emberiség"

Ez bennem hatalmas félelmet generál. Most is borotvaélen táncolunk. Hatalmas nukleáris arzenálja van mindkét szembenálló félnek. Olvastam, hogy 40 atombomba a lengyelekre meg, hogy Oroszországot a semmivé tudják egyenlővé tenni 400 töltettel, ami hatalmas föld és irgalmatlan szám. Nem hiszem ha ide nem dobnának ennyi nukleáris sebet a még így is pusztuló földi bioszféra kibírna. Szerintem még auzsstráliában is lenne atomfelhő,szél ebből

" hogy ki. "

Nagyon fontos lenne megtudnunk, azt hogy hogyan. A lényeg hogy megtudjuk, hogyan lehet a Mátrix eme szintjét megoldani, mert nem sok időnk van ahogy szennyezzük a bolygót és a háttérhatalom nem csinál semmit akörnyezetszennyezés felszámolására.

"Én is olvastam már több helyen,"

Hol? Mennyire megbízható? Mert tudod, hogy a neten minden füves,drogos, alkesz azt írhat le amit akar vagy ott vannak a celebek pl puszér, akiknek nem is kell drog hogy ökörségeket írjanak. Én még magát felvállaló coachtól, spirituális gurutól ilyet nem olvastam

júl. 14. 12:39
 27/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

"Én még magát felvállaló coachtól, spirituális gurutól ilyet nem olvastam"

Mármint az általad felsorolt szélhámosokról, szektásokról és mentális sérültekről beszélsz, ha jól értem. Nem hiszed el...

Gondolkozz már, ha ezeknek lenne értelme, a világ többsége nem kacagna ilyeneken szánakozva. Ja, mindenki bolond, csak ezek normálisak, persze...

Neked milyen képzettséged és élettapasztalatod lehet, azon is elgondolkodhatsz, hozzád hasonlókat használják ki ezek a szélhámosok.

Vannak persze közöttük, akik teljesen őszintén hiszik, amiket mesélnek, de ők skizoid / paranoid téveszméktől szenvednek általában, ismerek ilyeneket magam is.

Idegen lényekben hisznek, sőt találkoznak velük, vagy épp bolygóközi utazásra mennek velük, ezek például skizofrén látomások. Aki bármilyen Istennel vagy szenttel társalog, ők sem tiszták sajnos, ezt tudomásul kell venni, ezek nem valós dolgok, csak az ő fejében játszódik le.

Még azt is megmondom, hogy általában estefelé, éjszaka, illetve álomból felébredve jelennek meg ilyen látomások, ismerem a témát (nyilván nem magamról beszélek).

júl. 14. 17:34
 28/28 anonim válasza:

Párhuzamos világban talán, de lehet itt is csak nem globálisan. Ugyanis aki eléri azt a rezgési szintet az megszabadul a karmától és 5D-s "világban" találja magát.

(3D az anyagi, földi, 4D az asztrális, éteri szint.)

szept. 20. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!