Mit lehet azzal kezdeni, ha valaki a sötét oldal szellemcsaládjának a sarja?
Több ismerősöm, rokonom is megerősített benne, és én is úgy érzem, és tudom, hogy én a sötét oldal szellemgyermeke vagyok, és nem mondjuk a fény gyermeke. Kovács-Magyar András beszél erről a különbségről a videóban itt: [link]
Nem konkrét cselekvések miatt van ez így, hanem érezni lehet legbelül, hogy ki hová tartozik. Más is érezheti magán, hogy honnan érkezett. A sötét oldal például nem egy olyan dolog, amire büszke lehet bárki, azt gondolom. Nekem sem tetszik, szomorú dolognak tartom ezt a felismerést. Mit lehet ezzel csinálni? Ki lehet ebben teljesedni vagy érdemes inkább elbújkálni, meghúzni magam, esetleg vegyem fel a kapcsolatot a kapcsolatot a gonosz erőkkel és jelentkezzek be egy szektába?
Mi a rossz,és mi a jó...ez is lehetne vita tárgya. De mindegy.
A kiindulási alap az,hogy lelkek vagyunk. A lélek örök létű,tudatos,boldog.
Igaz a (fizikai) tudat fejletsége szintjének megfelelően burok fedi (Kosák) de ezen lehet változtatni.
Miért kellene bújdokolni,magad reménytelennek gondolva szégyenkezni...?!
Ha tőlem kérdezed.
Úgy értem ne gondold annak ami nem vagy.
Te emberi testben lévő tudat vagy egy lélek isteni szikra. Lehetne ragozni.
Az emberi lét értékes "áldott"létforma.Félistenek szeretnének emberi formát mert akkorát lehet fejlődni .
Nem vagy eleve karhozatra ítélt lény. Ez baromság .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!