Van mágikus erejük a kagylóknak?
Figyelt kérdés
egyszer hallottam, már nem is tudom hol, hogy a kagylóknak mágikus erejük van. Igaz ez?2022. jan. 13. 21:38
2/7 A kérdező kommentje:
ki tudnád fejteni? hogy mukodik?
2022. jan. 13. 21:41
3/7 Grimfox válasza:
Nincs nekik, de használhatók mágikus célokra. Nem azért, mert saját erejük van, hanem mert lehet belőlük amulettet, talizmánt készíteni, vagy használhatók szimbólumként rituálé során.
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy a story-t kevered avval hogy szokták a nagy, öblös tengeri kagylókat a fülükhöz tenni, álmélkodó, titokzatos fejet vágni és mondják hogy huhh, zúg benne a tenger!
És valóban zúg ha a füledhez teszed de benne a saját véred zúgását hallod felerősítve.
Lehet hogy erre gondoltál?
7/7 Grimfox válasza:
AZ tengeri csiga, nem kagyló. És igen, mókás ember vagyok partykon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!