Tisztességes szerelmi kötés létezik? Bővebben lent.
Kedves kérdező!
A kötés, mágia semmiképpen sem lehet jótékony hatású. Azzal megy másik ember akaratát sérted meg alapjaiban. Az igazi szeretet a másik akaratának tiszteletben tartásáról szól. Az "igazi" mint olyan, nem létezik. Az a férfi létezik, akivel illetek egymáshoz, aki melletted válik igazi férfivá te pedig igazi nővé, mert a lehető legjobbat hozzátok ki egymásból. Én ismeretlenül is azt kívánom, hogy boldog legyél 🙂 Mostanában egy szörnyen nehéz szívzűrben vagyok, együttérző tudok lenni így.
Ezt a férfit, akit említettél, szereted? Ha igen, keresd meg, ne legyél gyáva! :) Én is pont azon dolgozom most, hogy megkeresem az exemet. Írtam neki egy hosszú őszinte levelet. Kicsit még készülnöm kell a találkozóra lelkileg. Na, a lényeg, hogy legyél bátor, keresd meg ezt a férfit, kérj tőle találkozót. Mondd el neki őszintén mit érzel. Csinosítsd ki magadat, hadd lásson szépnek. 🙂Legyél vidám de méltóságteljes, visszafogott, tisztelettudó de barátságos. És tényleg őszintén és nyíltan mondd el neki. Ne az egód meg a büszkeség vezéreljen. Némileg magamból indulok ki de segíteni próbálok ezekkel a tanácsokkal. Próbáld meg mindenképpen, én azt javaslom. Nem tudod, mi lesz a találkozás kimenetele. Akár még kellemesen is meglepődhetsz. 🙂De ha nem próbálod meg, ki tudja meddig fog téged marcangolni a "Mi lett volna, ha?"...sehová sem vezető agyalás 😏Sok mindent megéltem már lelkileg, tudom hogy megy ez...Úgyhogy szedd össze magadat, legyél bátor és próbáld meg! :) Érdekelnek a fejlemények is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!