Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudnám ezek meg csináln...

Hogyan tudnám ezek meg csinálni amit lent leírtam? ( ha igaz)

Figyelt kérdés

Van egy voodoo babám és szeretnék vmit kipróbálni hogy tényleg igaz e amit mondanak hogyha megszúrod egy tűvel akkor télleg fáj e annak az illetőnek. :DD

És ha télleg igaz akkor hogyan csináljam ?:D

2010. szept. 7. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a tűnek, cérnának, stb.-nek jelképes jelentésük van.
2010. szept. 7. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

de ezt ne így probáld ki ha egyátalén működik hogy csak beleszúrod és kész.

hanem kell valami :egy hajszáll egy ruhadarab amit a babára raksz és még kell vele valamit csinálni csak nrmtudom hogy mitxD

2010. szept. 7. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:

A sajat testedet formald meg a bababol es igy probald ki!

Ez a megbizhato proba!

2010. szept. 7. 19:52
 4/5 anonim válasza:
2010. szept. 7. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem gonosz dolog valakit így "kínozni" vagy bosszúskodni. És ha egyszer Terád haragudna meg valaki és készítene egy ilyet és bejön? Gondolom nem örülnél...

Nem tudom, hogy az ilyenekre miért kíváncsi az ember. Én pl nem vagyok kíváncsi se a fű se a társainak a hatására. Szóal nem értem honann ez a kíváncsiság. Nehogy baj legyen ebből, nem ajánlom, ki tudja milyen hatást érsz el vele. Minden vagy semmit, az mindegy? (Meghal vagy nem hat, mindegy)? Én sem tudom, hogy hat-e vagy nem de nem is érdekel. Szerintem inkább érdeklődj, hogy megy-e a dolog aztán kész. Tudod a választ és megnyugszol. De ne árts senkinek!

2010. szept. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!