Szerelmi kötés?
Befejeztem a kutatást és szeretnék több módszert is kipróbálni az ügyemben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..
Ez egy korábbi kérdésem volt,azért osztom meg mert jól kifejti a véleményem.
Segítek másnak is ha tudok és ha kell.
#2 Köszönöm a válaszod,nem sértettél meg. Remélem hogy nem okoz fennakadást senkinek,ha az etikai milyenségére a dolognak,nem térek már vissza. Mert ez egy viszonylagos terület. Engem elvi okok visznek a tettre.
Mikor a mágiát választottam,mint utolsó lehetőséget,valahogy már sejttette a dolog magáról hogy nem annyi mint aminek első pillantásra tűnik. Ezért nem rituális leírásokat kerestem első sorban,hanem inkább a hatásmechanika mibenléte érdekelt. Mikor csak szagolgatni kezdtem a témát,az első elgondolásom az volt hogy kultúránként vizsgálom a mágiagyakorlást,függetlenül attól hogy mire irányul,majd összevetem a leleteket és egyezést keresek köztük,így visszaásva a dolog magjáig.
Mostanra az elmélet adott,gyakorolni kell.
„Nincs fekete vagy fehér csak van."
Pontosítsunk egy kissé: igenis van fekete és/vagy fehér mágia, de nem önmagában, hanem a szándékod függvényében. Mármost a példa, amit felhoztál (meggyógyítasz valakit, aki majd árt másoknak) kissé hibás, ugyanis az illető nem tudhatta előre, hogy mit fog majd tenni az, akit meggyógyítani szándékozik. Logikád alapján a világon lévő összes orvos bűnös lenne (ugye milyen abszurd?) Az említett személy (aki meggyógyította a majdani gonosztevőt) jószándékból és legjobb belátása szerint cselekedett. Azt tette, ami az adott pillanatban és az adott körülmények között a legmegfelelőbb volt. Mi köze a másik személy jövőbeli tetteihez? Még egyszer mondom: nem tudhatta előre, csak azt tette ami ott és akkor helyes volt, és ez nem bűn.
Nagy gond, hogy szerinted minden viszonylagos. És mielőtt belémrúgnál, én sem vagyok szent, de ez a mentalitás, amit ti képviseltek, ez nagyon, nagyon veszélyes és ijesztő. Mi lenne a világgal, ha mindenki hozzátok hasonlóan vélekedne? Jó, felőlem aztán csináljatok amit akartok, kötést, átkot, akármit. Kinek mi köze hozzá. Csak nehogy olyan dolog történjen majd egyszer, amit nem lehet jóvátenni.
Nem bűnösek az orvosok, csak nem érted amit írok! Az sem bűnös, aki meggyogyítja azt aki majd árt másoknak. Sem bűnös, sem ártatlan. Egyik sem!!! Minden jó tettel vagy jó szándékú tettel(ha így jobban tetszik) teszünk rosszat és minden rossz szándékúval jót is.
Nincs ilyen, hogy "helyes" vagy nem helyes! Szubjektív minden. Adott szempontból helyes egy másikból meg nem. Csak ehhez nagyobb távlatban kell nézni a dolgokat.
Miért, most mi van a világgal? Most jó szerinted?
Minden viszonylagos, igen! Az is, hogy ez SZÁMODRA veszélyes és ijesztő. Más számára pedig nem az. Ezzel igazolod is a viszonylagosságot.
Belekezdtem a munkába és jegyzem a tapasztalatokat.
Esetleg észrevétel attól aki már csinált/csináltak már rajta ilyesmit?
Szerelmi kötés létezik tapasztalatbol mondom és sokkal jobb lesz a kapcsolatod
Csak meg kell találni a megfelelő embert aki ért hozzá. Aki hirdeti magát az mindt csak lehuz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!