Hogy legyek wicca?
Figyelt kérdés
A napokban találtam rá, hogy van ilyen és elég érdekesnek találom a témát, már kiskorom óta foglalkoztatnak a természetfeletti dolgok2021. dec. 15. 13:45
1/9 anonim válasza:
Passz, a vicc kategóriát már elérted, szóval jó úton haladsz
2/9 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, mielőtt mindenkit hülyére veszel, nézz utána mi az a wicca. Egy vallás :D
2021. dec. 15. 13:54
3/9 Grimfox válasza:
Vagy csatlakozol egy coven-hez, vagy önállóan utánaolvasol, és megtanulod, ami szükséges hozzá. A wiccák elég sok könyvet adnak ki. Wicca és boszorkány keresőszóval is találsz bőven wicca könyvet. A coven-jeiket szerintem már megtalálod facebookon, esetleg magyar wicca honlapokon.
4/9 anonim válasza:
Szerezz pár könyvet, olvasd el, kezdd el megélni.
6/9 anonim válasza:
Lépj be valamelyik Facebook csoportba és olyanoktól tudsz kérdezni, akik hozzáértően tudnak válaszolni a kérdéseidre:
8/9 anonim válasza:
Menj a hivatalba es legyen a neved Ica.
Mert csak így lehetsz igazi wicca.
De sose légy π-tcha
A szemed előtt mindig legyen egy ♠️ A
És ha szabad kérnem ne pikkelj rám ezért.
9/9 Mazsii134 válasza:
Szia, a wicca vallás valójában csodálatos dolog, egyfajta életszemlélet. Itt van pár forrás, amiből mindenki tanulhat: ♡
Spells8 yt csatorna, Francisco Huanaco yt csatorna
Akit érdekel a Doreen Valiente Witchcraft for tomorrow című könyve írjon privátot ^^
Ha csak magyarul érdeklődsz Oldtarot yt csatornája, Scott Cunningham Wicca című könyve (könyvtárból kivehető) + az árnyak magazint is ajánjom
Remélem segítettem, trollok és egyebek kíméljenek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!