Van olyan, akinek ez működik/működött? Ha igen akkor milyen? Úgy értem, hogy rendesen érzel mindent, meg minden?
Figyelt kérdés
- Szkeptikusok kíméljetek légysziiii.
-Csak akkor válaszolj ha TAPASZTALT vagy a dologban, és kapcsolatban állsz egy incubus-al/succubus-al.
24L
2021. dec. 11. 16:56
1/6 anonim válasza:
Nincs ilyen. Aki ilyet mond hazudik.
2/6 anonim válasza:
Akkor senki se fog válaszolni:-D
3/6 anonim válasza:
Tehát tilos válaszolni, de hazudni lehet?
4/6 anonim válasza:
Jó kis hentai animék vannak succubusukkal. Én ebben hiszek.
5/6 anonim válasza:
Ilyen (sajnos) nincs, ez nem szkepticizmus, ez tény. Akárhányszor írod ki a kérdést, sajnos a valóság nem változik. Akik ilyesmiről azt állítják, hogy átélték, azok legjobb esetben mentálisan instabil emberek, akiknek autoszuggesztióval sikerült elérniük, hogy külső ingerként éljék meg a saját agyuk termékét (hasonló történik alvásparalízis, skizofrének és pszichedelikus drogok használata esetében is, auditív, vizuális stb. hallucinációk formájában).
Marad a hentai, az erotikus történetek (Archive of our own-on rengeteg ilyet találsz démonokkal meg hasonlókkal), rp és esetleg a tudatos álmodás.
6/6 anonim válasza:
Egyszerűbb és problémamentesebb lenne egy emberrel...szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!