Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan megbízható mágus,...

Van olyan megbízható mágus, aki sikeres szerelmi kötést készít?

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 12:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%
Egyszer élünk a földön. Nincs karma sem!
2021. dec. 28. 20:17
 22/32 anonim ***** válasza:
66%
Ha valakit érdekel a sikerem és még mágust keres, írjon! Nem szeretném kitenni, mert valami paraszt jelenti, hogy reklám!
2021. dec. 31. 11:51
 23/32 anonim válasza:
19%
Még mindig nem esik le a tantusz? Mágiával akarod rávenni az illetőt, hogy meghabarodjon, és beléd szeressen? A lényeg, hogy a te elképzelésed összejöjjön, az viszont, hogy a másik mit akar, már nem is érdekes, ugye?
2022. jan. 3. 14:19
 24/32 anonim ***** válasza:
80%

23as

Miért lenne érdekes mit akar a másik ?

A másikat érdekli mit akarok én ?

2022. jan. 3. 14:37
 25/32 anonim ***** válasza:
73%
Ennyi!
2022. jan. 6. 12:48
 26/32 anonim ***** válasza:
36%
Én tudok aki nekem segitett és azóta nagyon boldogok vagyunk
2022. ápr. 2. 19:55
 27/32 anonim ***** válasza:
77%

Nekem egy valaki tudott segiteni 2 héten belül márt változás és minden szava bejött a mágusnak,de nagyon nehéz megtalálni aki tényleg tud segiteni.

Aki hirdeti magát az mind csaló

2022. ápr. 11. 12:08
 28/32 anonim válasza:
47%
Mondok egy tippet mindazoknak, akik mágikus, a másik háta mögött történő, a másik szabad akaratába belenyúlni akaró mágikus trükkökhöz folyamodnának: Udvarlás a másik irányába. Amikor a másiknak nem a szabad akaratát csavarjuk el, hanem a szívét hódítjuk meg. Sokkal emberibb, mint mindaz, amitől itt most szó esett. Ha sikerül a hódítás, az a másik döntése legyen, ami viszont a mi sikerünk is egyben. Ha pedig nem sikerül, nem az a dolgok módja, hogy mágiához nyúlunk, hanem önvizsgálatot tartunk, elgondoljuk magunkban, hogy mit csinálhattunk rosszul, elefogadjuk a helyzetet, és arra gondolunk, hogy van a Földön még kb. 4.5 milliárt másik nő és férfi is. Ennyi.
2022. ápr. 11. 14:00
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Aki tutira mondja vagy azonnali eredményt mond de fizess gyorsan az kókler!
2022. ápr. 20. 11:51
 30/32 anonim ***** válasza:

Tudok viszont, nem szerelmi kötést csinál vagy mágiát. Nekem ő segített helyre hozni a szerelmi kötés okozott károkat.

Szerelmi kötést vagy mágiát tapasztalatból nem ajánlom hogy csináltass

2023. szept. 4. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!