Létezik olyan hely, ahol megbízhatóan csinálnak szerelmi kötést?
Eléggé kétségbeesett vagyok a szerelmi életemben, úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit, de van valami gát közöttünk, pedig úgy érzem ő is szeretne velem lenni.
Sajnos nem vagyok tehetős, nem engedhetem meg magamnak, hogy több százezer forintot kiadjak egy olyan mágiáért, amit nem megbízható emberek csinálnak, esetleg meg sem csinálnak.
Ezért kérlek titeket, hogy akik már csináltak hasonlót, és működött, esetleg tudnának ajánlani valamit? Vagy csak tanács, bármi?
10es
Állítólag nincs fehér vagy fekete mágia, csak mágia létezik.
Ha olyan ügyesnek tartják magukat bizonyos mágusok, akkor miért csak fél munkát képesek végezni, ami tulajdonképpen semmire sem jó.
És mennyire durva, hogy a 8-ast orrba-szájba lepontozza a sok lepkeagyú népművészeti agyagedény, pedig lényegében ő mondta ki az igazságot.
Szerelmi kötés, édes Istenem...nem csoda hogy itt tartunk basszus. Játszatok inkább a Skyrimmal, Oblivionn, Baldurs Gate-tel, Dragon Age-val, stb. ha ennyire máguskodni akartok.
Engem egyik hozzászóló sem győzött meg.
Ha valóban létezik szerelmi kötés, akkor rajtam bármelyik mágus vagy szakértő tehet egy próbát.
Próbáljon meg szerelmi kötést tenni rám úgy hogy elkezdjek vonzódni a bandzsa, púpos, kövér szomszédomhoz.
Na van jelentkező? Ugye, hogy nincs :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!