Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Viselhetem őket egyszerre/üti...

Viselhetem őket egyszerre/üti egymást bármelyik is?

Figyelt kérdés
Mookait, bronzit, onix, szodalit, tigrisszem, turmalin, unakit, karneol, vörös aventurin, rózsakvarc.

2021. okt. 14. 14:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Itt egy matek feladvány akkor. :D

Ha a A szor G egyenlő -42 és 1kg szer a reggeli gyorsvonat sebessége, akkor mennyi a nap bruttó tömege?

Ezt számold ki. :)

2021. okt. 22. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszerűbb, kiszámolni ezt a feladatot vagy lefejelni azt aki kitalálta?
2021. okt. 22. 18:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem tudom ki találta ki. Mivel én is loptam a feladatot valahonnan. Szóval a kiszámolás egyszerűbb jelen esetben.

2021. okt. 23. 01:04
 14/20 anonim ***** válasza:
#9 a tudomány bizonyítások alapján hisz valamiben, vagy következtet. A tudományban is sokféle evolúció és osrobbas elmélet van.
2021. okt. 23. 22:50
 15/20 anonim ***** válasza:
23%
hát ha a bibliára mondanád azt hogy elmélet akkor az teljesen okés lenne.
2021. okt. 23. 22:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Mert a fizika például nem csak elméletek sokasága?

Ha az alapot eldobjuk akkor az összes többi elmélet is dől mint egy fejre fordított kártyavár. Mivel ez az "alap elmélet" igazolja azt amit ráépítenek, de mivel a világunk kiszámíthatatlan így csak általánosított elméletnek lehet nevezni a "tudományok tényeket".

2021. okt. 23. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:
A fizikában bizonyítanak. Én meg nem hallottam arról, hogy kettő követ egymás mellé raknak és akkor hú de rossz lesz.
2021. okt. 24. 16:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Mégis hogyan bizonyítanak a fizikában? Kimatekozzák, hogy az adott dolog úgy van-e vagy sem? Júj de nagy bizonyítás. :'D

Bármelyik általános iskolát kijárt ember tudna olyan egyenleteket alkotni amik végül a neki kedvező eredményt adja ki.

2021. okt. 24. 23:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Bizonyítanak. Ha leesik egy tányér azt látod. Tudod mennyi a súlya és látod mennyi idő alatt esik le. Leejtesz egy nehezebb tányért, gyorsabban esii le, látod mennyivel és ez alapján ki tudod számolni, hogy valamennyi súlyú tányér valamennyi idő alatt esik le. Látod. Érted. Logikus. Bizonyítható, tehát bárki bárhol bármikor ugyan ezt megteszi ugyan annak az eredménynek kell kijönnie. Kövek hatásáról (vagy nemtom miről) meg nem olvastam semmiféle bizonyítást.
2021. okt. 26. 20:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Na pont ez a baj az emberekkel, hogy már mindent csak akkor hisznek el ha egy fehér köpenyes tudóska leírja mint "bizonyítás". Azok már mindent is bizonyítgatnak kimatekozva úgy, hogy a szájízükre egészítik ki az egyenleteiket, hogy megkapják a kívánt eredmény. Ennyi erővel én is kiszámolhatnék neked bármit ha addig toldozom amíg meg nem kapjuk a neked tetszik eredményt. :)

2021. okt. 27. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!