Mi lenne az a csoda, ami a svájci frankot lejtőre tenné?
semmi.
fehérmágusok csoportja kézben tartja és szabályozza a fejlődésünket, nemhogy valami nagy bajt vonjunk a fejünkre...
Amikor én vettem fel az előző lakásom hitelét, akkor a kért összeg frankban havi 50.000 lett, míg forintban 85.000 lett volna, így fel sem merült a forint alternatíva.
Még a mostani árfolyammal sem érné el a 85.000-t a törlesztésem. Korábban (2 éve) még ég és föld volt a különbség a forint és frank hitelek között a frank javára.
De ha mindannyian akarjuk, akkor nem. Csináljuk meg!
Nézd csak meg, hogy melyik kategóriában van a kérdés?!
17:54-es vagyok! Biztonság? Aki 160 Ft-os frank körül vette fel hitelét, az még a mostani, 225-ös árfolyammal is kevesebbet fizet, mintha forintban vette volna fel. I
Ismétlem, néhány évvel korábbról beszélek, amikor 30-40%-al volt drágább a forint hitel. Most már persze ez nem igaz, mert olcsóbbak a forint hitelek, mint régen.
A mostani lakáshitelemet 197 Ft-os franknál vettem fel, egy fillért nem emelkedett az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!