Aki bemegy Dargavs faluba, többé nem jön ki onnan élve ? Milyen átok állhat a háttérben?
Ismert, hogy vannak olyan elátkozott helyek, ahova bemész de már sosem jössz vissza. Mindeközben a hely teljesen elhagyatott évezredek óta, se állatok, se emberek, se mutánsok. Mi lehet az oka, hogy ilyen kemény ősi átkok léteznek? Bizonyára még az emberiség előtti ősi átok lehet ott. Ma már ilyet nem tudnak a mágusok csinálni. A modern kor előtti ősi emberiségre gondolok itt.
Mi lehet az oka ennek? A régi időkben más volt a transzcenedentális rezgési síkok ereje? Az ősi, ma már ismeretlen nyelvek, akcentusokkal kimondott átkok jobban hatnak?
Nooo kérdező!
Az a fene nagy helyzet, ránéztem gondolatban mi is van arrafelé, hát én semmi különöset nem találtam.
Persze, akik a képeket csinálták, azoknak is már csak a szelleme töltötte fel őket instára :D
Ez egy tipikus babona. A babonákban az a közös, hogy régi buta hiedelmek alakították ki, és semmi valóságalapja nincs.
"Ismert, hogy vannak olyan elátkozott helyek, ahova bemész de már sosem jössz vissza."
Én az egyetlen ilyen helyként a fekete lyukat ismerem.
Én olvastam egy ilyen helyről anno.
Az egy tó és környéke volt.
Mindenki szellemeket látott ott, és aki picit több időt töltött ott az meg is halt pár napra / hétre rá.
Az akkor Szovjetúnióban volt helyileg, már nem emlékszem milyen sszk-ban.
Kiment egy tudós csapat - mert őket is érdekelte, és rájöttek, hogy a tóban higany forrás van.
És a durva higany mérgezés hallucinációkat okoz, és ezért aki elaludt a tó partján az mindent látott ott. Szörnyeket, de szellemeket főleg (homályos látás + hallucinogén anyag miatt).
Kitermelték a helyet és azóta nincsenek se halálesetek se szellemek ott :)
Néztem képeket,tömegsírok rengeteg koponyával csontokkal összedobálva,rothadó koporsók,van ott minden de ő pl. kapott friss virágot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!