Lehet énekhangot manifesztálni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lehet kicsit hülyének fogtok most nézni,de lehet ének hangot manifesztálni magamnak?
(pl.:olyan hangom legyen,mint xy-nak)
nem vagyok ebben a témában otthon,sem a körülöttem lévők,ezért kérdezlek titeket!
Válaszokat előre is köszönöm!
2021. szept. 22. 11:45
1/5 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy a manifesztálás sem létezik, nem. Nem gondolod, hogy ha bármi teljesülne csak erős kívánás hatására, akkor nem lennének szegény, beteg, magányos emberek?
2/5 anonim válasza:
Manifesztálás létezik, de egészen más formában jelentésben.
Pl. a kutya szeretete a gazdája iránt a farok csóválásában manifesztálódik. De több más jelentése is van, de amit felkaptak mostanában ezós őrültek, na olyan értelme nincs.
3/5 anonim válasza:
Agyafurt kérdés, nem is értem.
Lehet ,hogy azt akartad kérdezni, hogyan kell más hangját utánozni?
4/5 anonim válasza:
Igen lehet. Nagyon sok gyakorlással és egy jó tanárral.
5/5 anonim válasza:
Amennyire meg tudod változtatni a hangképző szerveidet, ez annyira lehetséges. Ha hipnózissal vérzést is elállíthatnak, akkor miért ne lehetne közelíteni önhipnózissal e felé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!