Milyen szerelmi varázslatot mágiát tudnák csinálni?
Segítsen aki tud légyszí:
Tetszik egy srác nagyon.
De a baj az hogy ő nagyon nagyon messze lakik tőlem.
Ő nem tudja hogy ki vagyok ,csak egyszer látott egy rőpke pillanatra. de tuti hogy már nem emlékszik rám
.
Még biztos fogok vele találkozni és azt szeretném hogy mire ő jőn addigra legyen valami vonzás kőzte és kőztem.
Lehet csinálni ilyesmit? Nem szerelmi kőtésre gondolok.
1. a "mijen"szót helyesen így írjuk: Milyen
2. ILYEN nincs csak a HP-ban meg a többi hasonló filmben.
3. Megmondom édesanyádnak, hogy ne engedje a drága lányát se TV-t nézni, se internetezni.
3. Megmondom édesanyádnak, hogy ne engedje a drága lányát se TV-t nézni, se internetezni
Úr Isten.
Ajánlom ezt a könyvet, ebben elég sok van.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha jót akarsz Magadnak, nem csinálsz semmilyen szerelmi mágiát.
Bőven megfizetteik Veled a fentiek.
A szerelmi kötés minden esetben fekete mágia.
Gondolj csak bele: hogyan fogadnád, hogy egy srác mágiázik Rád? Hogy manipulálja a tudatodat?
Én 20 évesen csiáltattam kötést, egy mágussal.
4 évig sorozatos csőd volt az életem és nem is maradtunk együtt a fiúval. Szeretnél évekig sírva szenvedni, anyagilag totálkárossá válni, depressziós zombi lenni? Nem hiszem!
Ha már annyira tetszik az a srác, akkor legyél vele kedves, mosolyogj, érdeklődj a hogyléte felől.
Ez sokkal célravezetőbb, mint egy aljas manipuláció, amiből mind Neked, mind a másik félnek súlyos vesztesége származhat.
Aki szerelemkötést csinál(tat), azt nem az önzetlen szerelem, hanem az egó hajtja.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!