Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen szerelmi varázslatot...

Milyen szerelmi varázslatot mágiát tudnák csinálni?

Figyelt kérdés

Segítsen aki tud légyszí:

Tetszik egy srác nagyon.

De a baj az hogy ő nagyon nagyon messze lakik tőlem.

Ő nem tudja hogy ki vagyok ,csak egyszer látott egy rőpke pillanatra. de tuti hogy már nem emlékszik rám

.

Még biztos fogok vele találkozni és azt szeretném hogy mire ő jőn addigra legyen valami vonzás kőzte és kőztem.

Lehet csinálni ilyesmit? Nem szerelmi kőtésre gondolok.

2010. aug. 31. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1. a "mijen"szót helyesen így írjuk: Milyen

2. ILYEN nincs csak a HP-ban meg a többi hasonló filmben.

3. Megmondom édesanyádnak, hogy ne engedje a drága lányát se TV-t nézni, se internetezni.

2010. szept. 6. 13:35
 12/14 A kérdező kommentje:

3. Megmondom édesanyádnak, hogy ne engedje a drága lányát se TV-t nézni, se internetezni

Úr Isten.

2010. szept. 6. 15:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Ajánlom ezt a könyvet, ebben elég sok van.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 8. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz Magadnak, nem csinálsz semmilyen szerelmi mágiát.

Bőven megfizetteik Veled a fentiek.

A szerelmi kötés minden esetben fekete mágia.

Gondolj csak bele: hogyan fogadnád, hogy egy srác mágiázik Rád? Hogy manipulálja a tudatodat?

Én 20 évesen csiáltattam kötést, egy mágussal.

4 évig sorozatos csőd volt az életem és nem is maradtunk együtt a fiúval. Szeretnél évekig sírva szenvedni, anyagilag totálkárossá válni, depressziós zombi lenni? Nem hiszem!

Ha már annyira tetszik az a srác, akkor legyél vele kedves, mosolyogj, érdeklődj a hogyléte felől.

Ez sokkal célravezetőbb, mint egy aljas manipuláció, amiből mind Neked, mind a másik félnek súlyos vesztesége származhat.

Aki szerelemkötést csinál(tat), azt nem az önzetlen szerelem, hanem az egó hajtja.

25L

2010. szept. 27. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!