11/22 anonim válasza:
Kérdező, mielőtt úgy tünne, hogy elkezdelek győzködni pro vagy kontra, megosztanád velünk, mi számít a te szemedben bizonyítéknak?
13/22 anonim válasza:
Mármint "bizonyíték", gondolom.
14/22 anonim válasza:
Lottó 5-ös elegendő bizonyítvány?
15/22 A kérdező kommentje:
#11 nem létezik,szerintem olysn
2021. szept. 4. 09:42
16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem sokkal könnyebb valamire azt mondani mágia,amint nem tudunk meg meg magyarázni
2021. szept. 4. 09:45
17/22 anonim válasza:
Én azt mondtam csak azt hiszem el amit látok. Én is laikus voltam eleinte és pont ezért kezdtem el ezt az egészet. Mibajod lehet belőle ha megpróbálod? Olvas utána és ugorj bele. Az aura érzékelés szerintem bizonyítható. Az akinek van érzéke hozzá rögtön érezheti. Ez bőven elég bizonyíték arra, hogy van sok minden más is.
18/22 Grimfox válasza:
10. Elég régen foglalkoztat a téma, és mivel nem gyengén piromániás vagyok, a mágia, és a tűz kapcsolata is eléggé érint, de egyetlen emberrel sem találkoztam még, aki mágiával képes lett volna tüzet előidézni. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem lehetséges, csak a fizikai világra ilyen közvetlenül hatni a kevesek kiváltsága.
19/22 anonim válasza:
A mágiának az a lényege, hogy nem magyarázható a tudomány által elfogadott törvényekkel. Mivel a mágia nem a fizikai, tudomány által elfogadott törvények szerint működik.
20/22 Grimfox válasza:
Sok esetben de, csak nem lekövethető módon, pszichológiai útvonalakon keresztül. A rituális mágia azon irányzata, ahol nem külső, szellemi erőknek mutatod be a rituálét, például pszichológiai jelenségeket használ ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!