Az ujjbegyek képesek sebhely nélkül gyógyulni(ha nem fertőződnek el) de mivel azok a tapintás fő eszközei, ezért tele vannak idegekkel, és bizony eléggé fájnak, ha megvágod őket.
2021. szept. 4. 00:54
12/23 A kérdező kommentje:
Személy szerint nem szívesen végzem ezt a dolgot mert nehezen tudok magam ak sérülést okozni. Az utolsó "rituálém" pár hónapja bolt amihez szerettem volna vért használni a végén, de nem sikerűlt mély karcoknál többet elérnem. Ez persze azt jelenti, hogy nem akartam eléggé. Végig éreztem a dolog hatását és a működését, azonban nem tudtam lezárni. Szóval nem az én utam ez a dolog sajnos, de sokkal több minden lehetséges ennek az erejével szerintem.
A vérmágia mindig limitált, ha az elérhető eredményeket, vagy épp a fejlődést nézed. Vérmágiát kétféleképp lehet használni. Az első, amikor valami szellemnek áldozod. A második, amikor az életerőd szimbólumaként használod. Mindkét esetben limitált, mennyi áldozatot tudsz előteremteni. Azaz egy szellem esetén csak bizonyos mennyiségű áldozatot tudsz bemutatni(és ami vért kér áldozatul, az bizony maximum annyit tesz, mint amennyit kap, már ha tesz valamit, nem csak elvesz). Az erőhordozóként való használat is limitált. A véred egyharmadát ha elveszted, már súlyos következményei lesznek.
Amikor a vér csak szimbólum a rituáléban, ott lényegtelen a mennyisége, és mivel nem áldozatként mutatod be egy szellemnek, nem kell aggódnod, hogy keveset kapsz vissza. Egy csepp vért egy apró tűszúrással is tudsz szerezni, és még csak nem is fáj nagyon, sem sokáig. De egy csepp vér használata még nem vérmágia. Vérmágia az, amikor a vér a központi motívum a munkádban.
2021. szept. 4. 12:09
Vicces vagy kérdező, nem félsz démonokkal szórakozni, de egy kis fájdalomtól kiborulsz? Ez borítékolható kudarc
2021. szept. 4. 17:10
15/23 anonim válasza:
Pattanásos vér nem jó. Szúrd meg magad, ha félsz a fájdalomtól akkor használj ujjlándzsát tudod azt, amivel a vércukrot mérik. Viszont ha kezdő mágiahasználó vagy semmi esetre se forduljon meg a fejedben, hogy vérmágiát használsz!
2021. szept. 5. 09:09
Ha ennyire ódzkodsz attól hogy megvágd/megszúrd magad akkor miért akarsz vérmágiázni? Van ám csomó mágikus módszer, használj valami más módszert.
2021. szept. 5. 10:34
17/23 A kérdező kommentje:
Csak kis vérről lenne szó, mert sokat ad az is hozzá.
Igaz, hogy ez így még nem hívható vérmágiának, de azért kell hozzá legalább egy kicsi. Patanásos vér kb. olyan mintha pofán köpném magam. :)
De azért kiírtam ha már átfutott az agyamon. xD
Konkrétan miért kell vér az adott művelethez? Mi a célod vele? Sok esetben a vér helyettesíthető, mert más is hordozza ugyanazt a hatást.
2021. szept. 5. 20:30
19/23 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem végzek semmit amihez szükségem lenne. Múltkor a vérnek egy megpecsételő szerepet szántam a rituálé végére. Azt, hogy én a véremet adom ennek a dolognak a sikeréért. Elég ritka, hogy ilyesmit csinálok, konkrétan ez volt a 2. alkalom 3 év alatt. Az elsőnél nem volt semmi probléma, sikerült a vágás is.
Pecsétként elég komoly erőt képvisel a vér. Gyakorlatilag te magad válsz a lepecsételő erővé. Pont ezért nehéz helyettesíteni. Haj, köröm, vagy a véren kívül más testnedv, ami személyes hordozó, vagy élethordozó sem jó. Pecsétnél a teljes akaratodat a lényeddel fejezed ki, amikor vért használsz. Ezért elég nehéz helyettesíteni. Nem lehetetlen, csak macerásabb, mint megszúrni az ujjad. Ami még hasonló kifejező erőt képvisel, az a neved lehet.
2021. szept. 5. 21:36
Kapcsolódó kérdések: