Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Boszorkányság a hétköznapokban?

Boszorkányság a hétköznapokban?

Figyelt kérdés

Kérdésem azokhoz a személyekhez szól, akik a boszorkányság gyakorlatát művelik. Tudom, nem igazán híreszteli az ember, ha boszorkányos vagy mágikus tevékenységeket végez, érhető okból. És persze azt is tudom, hogy nem kell foglalkozni mások rosszindulatú véleményével, de kíváncsiságból megkérdezném.

Hogy áll ehhez a környezetetek, ismerősök, család, barátok, párotok? Elítélnek, kinevetnek, vagy elfogadnak, esetleg még érdekli is őket a dolog? Vagy hidegen hagyja őket? Miben változott meg az életed, ennek kapcsán?

2021. aug. 23. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadnak. Sosem volt problémája senkinek, hogy ezzel szeretek foglalkozni. Nem erőltetem senkire a kártyavetést meg a varázslást. Családban többeket érdekel is. Egyébként ez nagyobb baj, mintha hidegen hagyná őket az egész, mert a boszorkányság meg a spirituális tanok nem minden pontban egységesek. Aztán hallgathatod fél napig a családi vitát a semmiről.

A családomat persze nem én választom, de azt hiszem nem tudnám barátomnak nevezni azt, aki gúnyol vagy megvet emiatt. Főleg nem tudnék beleszeretni egy ilyen negatív emberbe. El is küldeném, ha sértegetni kezdene emiatt. Akkor nem ő az igazi.

2021. aug. 25. 16:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám jósnő, mióta az eszemet tudom, és ezen kívül szerintem látó is, bár ezt nem mondta, csak érzem. Édesanyám nem "hivatalosan űzi", de hisz benne, és ismerkedik a témával. Én ásványokat cipelek magammal mindenhova, és főzésnél füstölővel megtisztítom az eszközeimet :) Párom relatíve nem foglalkozik vele, amolyan hóbortnak találja nálam, de nem is erőltetem rá. Elfogadja :) Tudom, hogyan beszélek róla, és így jó. Cserébe ő meg legozik (nem kicsit) :D :D
2021. aug. 30. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőm zsályával tisztítja a lakását, és szinte profi aromaterápiás olajai vannak. Nagyon egyszerű az egész. Ha látom/érzem valakin hogy befogadó, akkor beszélek róla (tőle függ, mit), ha nem nem. :) De nem is úgy kell elképzelni, hogy beszámolok a tegnap esti bájital készítésemről, hanem inkább spirituálisabban állok bizonyos dolgokhoz. :) Ennyi is elég, hogy én legyek a kicsit fura kolléga :D :D de teljesen rendben van :)
2021. aug. 30. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem tudják, az átlagember kicsit furinak tart, de ennyi. Akik a barátaim és jobban ismernek, elfogadják, sosem erőltetem semmit másokra. Kártyát csak annak vetek, aki kéri, a gyógynövényeimmel is ez a helyzet. Sokan egyszerűen rájönnek, hogy velem megmagyarázhatatlan dolgokról is lehet beszélgetni, ők nyílnak meg ha megnyílnak, nem forszírozom. Jönnek, el szokták mondani a lelki dolgaikat, néha tovább maradnak, néha vissza-visszatérnek. Nem ér hátrány a hétköznapokban, elég sok emberrel jóban vagyok. Nem változott az életem, valahogy öregnek születtem, a tapasztalataim, emlékeim bővülnek, több dolgot megértettem, olyan lelki tanítóval találkoztam, akivel nem beszéltünk volna soha, ha én nem én lennék, ha szemellenzőt hordanék, ha csak a tárgyában látnám az értéket. Az én tudásom saját megtapasztalásod alapul, nem könyvekből ollóztam össze, nem mentem drága pénzt kérő gurukhoz. A valódi mester kiválasztja a tanítványát, nem kér fizetséget és neki is végtelen öröm az együtt töltött idő. Az én tanítóm testben és lélekben is idős volt, de mégis azt mondta, hogy tanult tőlem. A megvilágosodott elme nem gőgös, nem lenéző, mindig nyitott.
2021. szept. 2. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Számomra fontos a hallgatás és a háttérben való munkálkodás. Egy nagyon szűk kör ismeri azt amivel foglalkozom,azáltal hogy egymást segítve munkálkodunk.

Azt az elvet vallom hogy ami titkos és nehezen hozzáférhető az maradjon is az. A témát illető,hozzám intézett kérdéseket pedig kivált szeretném elkerülni.

2021. szept. 16. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!