Boszorkányság a hétköznapokban?
Kérdésem azokhoz a személyekhez szól, akik a boszorkányság gyakorlatát művelik. Tudom, nem igazán híreszteli az ember, ha boszorkányos vagy mágikus tevékenységeket végez, érhető okból. És persze azt is tudom, hogy nem kell foglalkozni mások rosszindulatú véleményével, de kíváncsiságból megkérdezném.
Hogy áll ehhez a környezetetek, ismerősök, család, barátok, párotok? Elítélnek, kinevetnek, vagy elfogadnak, esetleg még érdekli is őket a dolog? Vagy hidegen hagyja őket? Miben változott meg az életed, ennek kapcsán?
Elfogadnak. Sosem volt problémája senkinek, hogy ezzel szeretek foglalkozni. Nem erőltetem senkire a kártyavetést meg a varázslást. Családban többeket érdekel is. Egyébként ez nagyobb baj, mintha hidegen hagyná őket az egész, mert a boszorkányság meg a spirituális tanok nem minden pontban egységesek. Aztán hallgathatod fél napig a családi vitát a semmiről.
A családomat persze nem én választom, de azt hiszem nem tudnám barátomnak nevezni azt, aki gúnyol vagy megvet emiatt. Főleg nem tudnék beleszeretni egy ilyen negatív emberbe. El is küldeném, ha sértegetni kezdene emiatt. Akkor nem ő az igazi.
Számomra fontos a hallgatás és a háttérben való munkálkodás. Egy nagyon szűk kör ismeri azt amivel foglalkozom,azáltal hogy egymást segítve munkálkodunk.
Azt az elvet vallom hogy ami titkos és nehezen hozzáférhető az maradjon is az. A témát illető,hozzám intézett kérdéseket pedig kivált szeretném elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!