Vannak szándékosan ártó szándékkal használt szimbólumok? Mik ezek?
A koponya 💀
Szerintem csak ez. És igen a kalózok. Miatt gondolom így
A skandináv halálrúna, amit ma - tévesen - a béke jeleként használnak. Egyesek magukra is tetováltatják, ami nem túl szerencsés dolog...
Nem tudom hogy hiteles-e, de valamikor régen olvastam egy történetet, mely szerint ezt a szimbólumot is alkalmazták Hitlerék, - állítólag zsidókat végeztek ki olyan kriptákban, melyeknek a falába, padlójába és a mennyezetébe is ez a rúna volt belevésve. A cél az lehetett, hogy ezen lelkeket bebörtönözzék és kiszakítsák őket a reinkarnáció körforgásából. Persze lehet, hogy ez csupán egy kitalált történet, mindenesetre nagyon érdekes elgondolás...
4 ☮️ szimbolomról reszleteznél
Mint kivégzési forma a egy fejjel lefelé kötött emberre hasonlít. Kifeszített kezekkel, korbácsolásra használhatták.
Amúgy én boszorkánytól/rontastól védő szimbólumként ismerem. Mint csirkeláb 4 ág és a lába de lehetett ugye a 2 comb meg a kaparó.
Elég perverznek hangzik de a köldököm 1:1 így néz ki.
Volt már erről pár kérdés, de a horogkereszt eredetileg jó jelentésű vallási jel volt. Csak a nácik is felhasználták.
Svasztika, napkorong.
Ellenpélda a buddhista templomok telis tele vannak vele. Európában a birodalom elbszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!