Szerelmi kötés kinek sikerült?
Figyelt kérdés
Kérem csak az válaszoljon, aki csinált már ilyet máson-annak mi volt az eredménye? Ha rajtad csinálták, akkor mit éreztél? Nem akarok ilyet csinálni, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy egy ilyen kötés az hogy lehet hatásos, hogy történhet meg ilyen.2021. aug. 19. 20:13
11/15 anonim válasza:
3-as vagyok, sajnos már nem tudom, hogy mi volt a pontos procedúra, de egy boszorkánytól rendeltem egy csomagot, amit nekem otthon kellett elvégeznem, teliholdkor, különböző színű gyertyákkal (talán vörös és narancssárga is volt köztük), majd egy piros papírra kellett felírnom a pasival kapcsolatos kívánságaimat. Megpróbálom megkeresni, hogy ki volt az, mert sajnos már nem emlékszem.
12/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk én, ha csinálnék ilyet, akkor tuti mágussal csinálnám. Szerintem az nagon hatásos lehet.
2021. aug. 20. 20:24
13/15 anonim válasza:
Persze, nagyon hatásos, a "mágus" azaz a semmi máshoz nem értő csaló le gombol egy csomó pénzt az ilyen hiszékeny szerencsétlenekről, azok meg lesnek, hogy semmi érdemleges nem történt.
14/15 anonim válasza:
Személy szerint azt gondolom, hiszem, hogy egyedül a Mindenható kezében van az egész teremtett világ, a bukott angyalokkal, ők a sötét oldal. Ha valaki az Isten oltalma alatt van, gyermeke- mert elfogadta Jézust- Urának, Megváltójának, az hiába is próbálkozik. A szent Lelket bántja vele. Akinél "működik", az nem adta át életét Jézusnak, így manipulálható. Embertársaim! Szívből mondom, és kívánom: NE LEGYETEK ÁLDOZATOK!!!!🙏 Felesleges csalók gazdagítása...Még ha a tied is, ilyen áron, valóban nyugodt a lelkiismereted, nem a saját akaratából van veled? Nos; Ha valami/valaki a tietek kell, hogy legyen, azt Isten úgyis meg fogja adni, főleg, ha imában mész hozzá. Legyetek áldottak! 💖
15/15 anonim válasza:
Én is csináltam kötést,de inkább csak megerősítésképpen. Mert ő is szeret engem meg én is őt,de biztosra mentem :D
Bevállt igazából utána mondta hogy folyamatosan velem álmodik, nappal is állandóan rám gondol,hiányzom neki mindig ha nem vagyok vele. Szóval aranyos na :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!