Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet kapcsolatbalépni...

Hogy lehet kapcsolatbalépni egy halottal? Úgy értem halottat idézni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 17:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
imádkoztam, és találtam róla olyan fotókat amiket edig nem láttam, igaz felforgattam sok mindent a házban
2021. aug. 2. 23:10
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Gondolnod kell rá (persze, ne vidd túlzásba).

Ha helyességében kételkedsz, tedd fel a kérdést magadban: "Anyukám mit tanácsolna ebben a helyzetben?"

Következő gondolataid felfoghatod az ő válaszának is.

Az említett tanácskérésen kívül (pl. pletyka) ne fárasszad, OTT már ilyesmi nem érdekes.

2021. aug. 3. 07:48
 13/18 anonim válasza:
A 12-es választ kiegészíteném azzal, hogy ezt egy csendes, és teljesen zavartalan helyen tedd. pl egy szobába egyedül, TV, zene, rádiótelefon nélkül. Elég csak egy szál gyertya ami segít abban, hogy ne járjon az eszed semmi máson.
2021. aug. 8. 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne félj, megkeres az maga, ha akar!
2021. aug. 9. 17:03
 15/18 anonim válasza:
Ha valakit nagyon jó ismerünk, tudjuk, hogy kb. mire mit reagálna. Így, ha azt keresed, hogy egy helyzetre ő mit reagálna, máris veled van. Én elég hamar eljutottam oda, hogy örömet jelentett arra gondolni, hogy de jó, hogy ő volt nekem.
2021. aug. 10. 10:45
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös hogy ez milyen igaz :) (elég volt elolvasni amit írtál és már sírok is)
2021. aug. 10. 14:34
 17/18 anonim válasza:
#15 vagyok. Pedig nem ez volt a célom. De amúgy a sírás "embertől való dolog", nincsen vele semmi baj.
2021. aug. 10. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem apukám halt meg és amikor még élt és kicsi voltam, ő azt mondta nekem, hogyha hiányzik valaki csak nézzek fel a csillagokra. Mikor meghalt, tényleg volt egy csillag, ami fényesebben ragyogott mindegyiknél és minden éjszaka láttam az ágyamból, ahogy bevilágit az ablakon.
2021. aug. 15. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!