Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményetek a Teremts...

Mi a véleményetek a Teremts Jövőt Spirituális Központ tanfolyamairól? Kinek mi a tapasztalata? Köszönöm előre is a válaszokat.

Figyelt kérdés

2021. aug. 2. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem valami újat is képesek bedobni. Ehelyett régi nóta marketing köntösbe csomagolva.

Ráadásul online....

2021. aug. 2. 10:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg ajánlani olyat ahol érdemes lenne tanulni? Köszi előre is
2021. aug. 8. 08:50
 3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de nekem nagyon pozitív tapasztalatom volt, részletes és elég magas szintű anyagokat kaptam, abszolút megérte és nagyon kedvező áron vannak, főleg a többi tanfolyamhoz képest.Az oktató is nagyon segítőkész volt amikor kérdésem volt, látszik, hogy nagy tudású tanító.
aug. 24. 21:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3.vàlaszoló.Milyen tanfolyamot végeztél nàluk? Azt olvastam,hogy a tanfolyamról szóló igazolàs nem jogosít szakmai tevékenység végzésére. Én radiesztéziàt szeretnêk tanulni.
aug. 27. 06:46
 5/7 anonim válasza:
Szia, Tarot kártyavetőt,Angyal tanfolyamot és Számmisztikát. Szerintem végezheted vállalkozóként nyugodtan, mert van olyan tevékenységi kör, amibe besorolható, azt hiszem spiritiszta tevékenység vagy egyéb személyi szolg.(Pontos nevére nem emlékszem) Ezeknél nem kell semmilyen szakmai végzettség.
okt. 14. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös vàlaszoló. Köszönöm szépen a vàlaszt és sok sikert a tevékenységekhez!
okt. 16. 00:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék hozzàfűzni, hogy a radiesztézia tanfolyamhoz természetgyógyàsz és bioenergetikus vizsga szükséges ha valaki hivatalosan ezzel szeretne foglalkozni. Engem ez érdekelne ezért utànajàrtam.
okt. 16. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!