Ha elengeded, megkapod,igaz ez ?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam, hogy a görcsös ragaszkodás,sóvárgás éppen az ellenkezőjét okozza, váltja ki.
Viszont magam példáján, nem keresem görcsösen a szerelmet,pedig négy éve hagytak el.
Nem vágyom gazdagnak lenni,sőt a pénz sem az Istenem.
De ennek ellenére sem anyagiakban, sem kapcsolati lehetőségben sem érzem,hogy az élet kényeztetne.
Őszintén mondva a társ pedig hiányzik az életemből ...
Nem mondom,hogy sóvárgok,de azért nem olyan jó négy éve magamban kóborolni....
2021. júl. 26. 19:29
11/12 anonim válasza:
Nem. Én is rengeteg dolgot elengedtem már, sőt nagyon régen, még sem kaptam meg őket. Pedig ugye már régóta nem kínoznak a hiányai, elégedett vagyok nélkülük, égy is teljes az életem, még sem ajándékozódok meg velük. Pedig átlag ember számára alap dolgok, pl kielégítő kapcsolat.
12/12 anonim válasza:
Te még elégedetlen vagy, ezért taszítod. De ha majd ezen tényleg túl lépsz, mondjuk még négy év múlva, akkor sem biztos, hogy a sors hozzádvág egy tanulótársat. Csak az istenek tudhatják ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!