Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Működhet ez a kötő eljárás?

Működhet ez a kötő eljárás?

Figyelt kérdés

Felkészülés: Böjt,rendszeres meditáció.

Megelőző gyakorlatok: Vizualizációs gyakorlat reggel és este.

Rituálé (teli vagy növőholdkor): Tértisztitás zsálya tömjénnel majd tömjén égetés áldozatként és ima a szerelem és az összekötő energiák felé.

2 előre bekészített viaszbábú mellkasába hajszálak (enyém és az övé) ágyazása. Egy piros zsinorra csómók kötése,úgy hogy minden csomónál egy-egy akaratomat kötöm a zsinorba majd a zsinorral jól összekötözöm a bábokat és az utolsó csomónál ismét ráolvasom az akaratom.

Természetesen használok egy fő gyertyát amit amit rózsaolajjal kenek meg és használok még szintén 2 minket szimbolizáló gyertyát (megvésve,lekenve,összekötve)

amit a bábok összekötése után égetek le.

Valamint az egész rituálét rózsakvarcból kirakott kör közepében csinálnám.

2021. jún. 27. 20:46
1 2 3
 21/28 Tudi333 ***** válasza:
100%
Az egész hókusz-pókusz azért kell, hogy elhidd, hogy akkor majd működik és sikerül, ennyi a szerepük. Áldozat, hogy egy rajtad kivül álló "erő" majd hatékonyabban megcsinálja, de nincs semmilyen külső erő.
2021. jún. 28. 17:18
 22/28 A kérdező kommentje:

Ezt én is így látom,azonban hasznos a gyakorlatsor amely szimbólumok által ülteti a magot a finomabb tudatba.

A saját elgondolásom szerint a tudattalan egy egyetemes elvel áll kapcsolatban amelybe a beültetett ideák a forma filágában csapódnak ki.

Amennyiben megfelelő a manifesztáció és az alkalmazott szimbólumrendszer.

Helyes ez az elgondolás szerintetek?

2021. jún. 28. 17:53
 23/28 Tudi333 ***** válasza:
100%
Kicsit túlbonyolítod szerintem.
2021. jún. 28. 18:02
 24/28 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értem,mint egy egyetemes isteni elvet ahonnan az energiák által a valóságban jelentkezik a változás és az ember mint ennek az egységnek (Istennek vagy univerzumnak ha úgy tetszik) a rész,közvetlen hatást gyakorolhat rá a befektetett energiával arányosan. Ezt a befektetett energiát pedig,a tökéletes tudatosítással,hittel és meggyőződéssel teszem egyenlővé. Elég racionális vagyok sajnos,ezért Istent csak mint egyetemes energiát és tudatot tudom elképzelni amelynek minden létező a része anyagi és finomabb szinteken is.
2021. jún. 28. 22:51
 25/28 Tudi333 ***** válasza:
77%
Isten, tudat. Csak tudat van, semmi más. Semmi más nem létezik. Ezért lehet a tudattal vagy tudatosan bármit elérni és nem kell hozzá semmi más. A többi csak hokuszpókusz. Jó, vannak fokozatai és mindenki a saját tempojában közelíti ezt meg, de a végső cél, azt hiszem nem lehet más...
2021. jún. 28. 23:04
 26/28 A kérdező kommentje:

Lényegében egyezik a szemléletünk.

Visszatérve,egy relatív rövid időt szánok arra hogy az elmém lecsendesítsem és kimossam belőle a felesleges rágódásokat,ergo termékennyé tegyem a talaját,földműves hasonlattal élve. Ezt követően ágyazom,szuggesztálom bele a célom végkimenetelét,majd ezen folyamat csúcspontjaként csinálom meg a megkötés rituáléját az okkultban szerzett ismereteim szerint,ugye ahogy leírtam.

Azthiszem hogy ezen körültekintő és aprólékos utat megadva az ügynek,hatékonyan eredményre viszem. Nos,így néz ki a forgatókönyvem teljes egésze.

2021. jún. 29. 00:49
 27/28 Tudi333 ***** válasza:
100%
Szerintem menni fog!
2021. jún. 29. 08:00
 28/28 anonim ***** válasza:
Ennél kevesebb is működni szokott.
2023. aug. 15. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!