Démonok között igaz történetei?
Figyelt kérdés
Mit gondoltak a 3 részről, és azok igaz történeteiről? Illetve a Warren házaspárról? Rengeteg a bizonyíték, hogy valóban rengeteg démoni megszállás alatt lévő embernek segítettek, illetve ha már akár csak 1 bizonyíték is valódi a rengeteg közül akkor is van valamiféle alapja az egésznek. Mennyire hisztek a történetekbe, illetve mennyire hisztek a házaspárnak? A filmek nyilvánvalóan el voltak túlozva, ez nem is kérdés2021. jún. 7. 15:59
1/10 anonim válasza:
Amíg nem élek át valamit hasonlót addig nem fogok hinni szerintem.
2/10 anonim válasza:
Amúgy nem csak a film volt eltúlozva. Magák az újság cikkek és ahogy leadták a tv-ben is.
3/10 A kérdező kommentje:
Teljesen megértelek, hisz nagyon sokan így vagyunk vele, hogy akkor hisszük el ha látjuk, átéljük. Én szeretném is és nem is, szeretnék hinni ebben az egészben, és megtapasztalni, de tudom jól, hogy ez mégsem lenne annyira jó.
2021. jún. 7. 16:37
4/10 Grimfox válasza:
Megtörtént eseményeken alapul. Az első rész legalább is. A többit nem tudom. Természetesen dramatizálva lett, és izgalmasabbá téve. Végül is nem dokumentumfilm.
5/10 anonim válasza:
Ép tegnap beszéltem egy rokonommal vagy is ö hozta fel a témát na vendégül láttam pár napra mivel az én szobámba 2 ágy van így ott aludt
Én tudom hogy van két jelenés a szobámba de nem szóltam neki nem tartottam fontosnak egy kis fehér árny állt a szobám közepén és bámulta
Most merte elmondani úgy hogy Hozzá teszem hogy NEM fogyaszt alkoholt sem gyogyszert A narancs üditö meg szerintem nem ártalmas
6/10 anonim válasza:
De attól még démonok és angyalok léteznek. Ez nem hit kérdése hanem tapasztalat. A filmeket ne nézd azok fingot nem érnek az túlzások mert horror filmművészet mindegy mivel ijesztenek meg, az a nem mindegy hogy ha téged elkezd a valóságban egy démoni lélek ijeszteni téged és belefolyni az életedbe. Kimomdom az igazságot ha fáj is. Sok ember buta, pont egy rongyos ember bele kezd a mágiába még ő se hisz a természet felettibe sem alvilágba de sajnos nem tudja mivel védekezzen meg ilyesmik és célpontja onnantol az ördögnek is. Van valós interju arról hogy egy nő 23 percig a pokolba járt mert meghalt és visszatért mert Isten ki mentette onnan és fájdalmas az egész ami lennt zajlik. Ennyi. 22f akit érdekelnek ezek a dolgok, azt szívesen tanítom ingyen az írjon privátban de aki trollkodni akar kérem hagyjon. Köszönöm.
7/10 anonim válasza:
Volt egy olyan sorozat, hogy képzelet vagy valóság. True ot fals a címe vagy mi. Na abban igaz türténetek voltak
9/10 A kérdező kommentje:
#6 küldd el azt a poklosat plz, engem érdekel
2021. jún. 7. 21:48
10/10 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Csak én nem látom a mellékelt linket, linkeket? Vagy mi van most? Gondolatot kéne olvassak, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!