Hogyan lehet valakit bevonzani?
Olvastam pár oldalon es hallottam is, hogy konkrét személyt nehéz vagy talan nem is lehet bevonzani, mivel saját akarata van. Igazából nem nagyon értek ehhez, szóval ha butasagot irtam javítsatok ki.
Röviden: már egy ideje beszélek egy férfival, akinek barátnője van. Elmondása szerint mindössze azért, hogy legyen valakije. Tudom ez sokat elárul róla is, de akkor is megkedveltem. És nem feltétlen az a célom, hogy 2 boldog embert szétválasszak, de ha nem szeretne tőlem semmit, akkor gondolom nem keresne nap mint nap.
Lényegében az érdekel, hogy el lehet valahogy érni, hogy végre felnyissa a szemét? Vagy legalább döntsön? Mert azt mondja hogy nagyon kedvel, és külsőleg és belsőleg is megnyerő vagyok számára. Csak kicsit azt érzem, hogy a biztosat nem dobja el.
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, azt megköszönném!
Be lehet vonzani bármit és bárkit de párhuzamosan gyakorlati lépéseket kell tenned a célod irányában
Ennek csak így van értelme.
Értem, igazából rendszeresen beszélünk, de valahogy azt érzem, hogy bizonytalan. Próbálok kedves és elfogadó lenni, ha valami problémája van meghallgatom, és ő is engem. Tudom ez nem jelenti azt, hogy akkor most mi tökéletes párt alkotnánk, de jó volna ha valamerre elindulna ez a dolog. Nyilván jó volna, ha ez a kapcsolat pozitív irányba épülne.
Esezleg kicsit többet tudna nekem erről írni?
Hát ez nagyon nagy!
Azért van együtt a barátnőjével mert egy szerencsétlen és képtelen olyan lánnyal összejönni akiért meg kell dolgozni, helyette adja alád a lóvat hogy mozdulj már rá mert ő még ahhoz is puhap**s hogy rád mozduljon...
Te meg be akarod vonzani ezt a balf**t 🤣
Helyezd eldöntendő kérdés elé.
A legrövidebb út ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!