Mitől világított a virág?
Figyelt kérdés
Harmadik osztályos voltam, mikor elütötték a cicám, majd eltemettem és tettem a sírjára egy virágot, ami körül keletkezett egy fehér fény, mint egy aura. Nem csak beképzelem. Mai napig tisztán emlékszek, és a mamám is. Csak komoly válaszokat kérek.2021. máj. 24. 06:41
11/16 anonim válasza:
10 na de ahhoz, hogy jelezzen a lélek ilyen módon, kell valami tudatosság, nem? A macska lelke nem hiszem hogy tudja hogyan kell megvilágítani a virágot.
13/16 SZücsöm válasza:
10/11 Feltételezzük azt hogy az állatok lelke a túlvilágon talán kap valamiféle intelligenciát/tudatosságot.
De még ekkor is, ha a macska képes jelezni a gazdájának hogy "meg vagyok haver" akkor miért nincs ilyen észlelésekből naponta több millió eset? Rengeteg ember hal meg minden egyes nap és ezen emberek nagy többségének vannak szerettei + valószínűsíthetően nagyobb kötelék is húzódik ezen esetekben az elhunyt és az élő rokon között mint egy gazdi és egy macsek között.
Tehát a kérdésem. Hol vannak ezek az észlelések. És ha nem léteznek mi lehet az oka?
14/16 Senior Séf válasza:
Azért (hiszed, hogy) világított, mert vidéki kislány vagy. Ők hisznek az ilyen, valóságtól elrugaszkodott, ezós maszlagokban.
15/16 anonim válasza:
14, ezt kikérem a vidékiek nevében...
16/16 A kérdező kommentje:
14-es:
Nem látod a képet, vagy mi a bajod? Nem csak én láttam egyébként.. Ma már 23 éves vagyok, tehát nem éppen kislány. Ja és vidéki sem vagyok. :D
2021. máj. 25. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!