Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez jó jel?Sziasztok Elkezdett...

Ez jó jel?Sziasztok Elkezdett érdekelni a manifesztálás. A mai nap csináltam 10 percig és utána elkezdtem szédülni és lezsibbadt mind a kettő kezem. Utána felírtam egy lapra amit manifesztálok majd rá raktam mind a kettő kezem és meleg, bizsergető

Figyelt kérdés

érzés volt

Ez jó jel?

És ha igen akkor ugyanígy folytassam vagy vessek be mást is? Ha be kellene vetnem mást is akkor az mi legyen?

2021. máj. 2. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Manifesztáció,jobbá tűnik elsőre ilyen ön marcangalolásnak mint valami másnak .
2021. máj. 2. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem jó jel, de én még sose csináltam ilyet, dehát, ha történt valami, akkor gondolom valami fog is ,hogyha elég kitartóan csinálod/gyakorlod, tehát szerintem ez már jó. De én tehát nem értek hozzá, még nem csináltam ilyesmit.
2021. máj. 2. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Én nem értek hozzá, de ha nekem lezsibbadnának a kezeim, szerintem soha többé nem csinálnék ilyet. Amúgy meg, én személy szerint ezt az egész manifesztálós dolgot egy nagy baromságnak tartom. Az életbe úgy sem lehet beleavatkozni. Ha azt szeretnéd, hogy mittudomén szeressen az a fiú/lány, akkor ha annak úgy kell lennie, úgy is lesz.

Felesleges ilyenekbe beleavatkozni, nekem ez inkább tűnik veszélyesnek, mint jó jelnek, de persze te tudod.

2021. máj. 2. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Vérnyomásproblémáid lehetnek
2021. máj. 2. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy ez mennyire jó jel mert én ilyet sosem éreztem, tapasztaltam. Jó ideje ,,használom,, a manifesztálást kisebb nagyobb dolgokban és aki azt írja, hogy nem működik annak csak annyit, hogy amíg nem ,,próbáltad,, addig ne mondj ilyet!
2021. máj. 3. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"kettő kezem és meleg, bizsergető"

A tenyeredben érezted ? Mert akkor lehet a hőt illetve az energiát érezted benne. Ez jó dolog lehet gyakorolni hogy összedörzsölöd a tenyered, és aztán érzed az energiát.

2021. máj. 5. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!