Ez jó jel?Sziasztok Elkezdett érdekelni a manifesztálás. A mai nap csináltam 10 percig és utána elkezdtem szédülni és lezsibbadt mind a kettő kezem. Utána felírtam egy lapra amit manifesztálok majd rá raktam mind a kettő kezem és meleg, bizsergető
érzés volt
Ez jó jel?
És ha igen akkor ugyanígy folytassam vagy vessek be mást is? Ha be kellene vetnem mást is akkor az mi legyen?
Én nem értek hozzá, de ha nekem lezsibbadnának a kezeim, szerintem soha többé nem csinálnék ilyet. Amúgy meg, én személy szerint ezt az egész manifesztálós dolgot egy nagy baromságnak tartom. Az életbe úgy sem lehet beleavatkozni. Ha azt szeretnéd, hogy mittudomén szeressen az a fiú/lány, akkor ha annak úgy kell lennie, úgy is lesz.
Felesleges ilyenekbe beleavatkozni, nekem ez inkább tűnik veszélyesnek, mint jó jelnek, de persze te tudod.
"kettő kezem és meleg, bizsergető"
A tenyeredben érezted ? Mert akkor lehet a hőt illetve az energiát érezted benne. Ez jó dolog lehet gyakorolni hogy összedörzsölöd a tenyered, és aztán érzed az energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!