Mit jelenthet ez?
Azért nem kell ezt így le reagálni Kedves 1-es.😐
Figyelj kérdező, lehetünk bizakodóak is. Jelentésével nem vagyok tisztában Én sem.
Elvégre minden okkal történik...
Majd megleled ennek is az értelmét.
☺
Deviszont! Ha lehet Te se gondold túl ezt a dolgot. Alapvetően a véletlen műve ez, és mi gondoljuk bele a jelet. Tehát bonyi. De nem kell itt oly nagyon megilletődni.
Majd alakul.
Szép Napot!
"Alapvetően a véletlen műve ez, és mi gondoljuk bele a jelet. Tehát bonyi."
ööö... nem, nem annyira. A primtív, tudatlan embertípus mindenféle dologban jelet lát.
2-es vagyok.
De 1-es, Te milyen Istenverte alapon nyomorékozol le Valakit?
Egy kis alapvető tisztelet. Nem több. Csak nem megerőltető a Számodra.
És Nem! Nem én akarok lenni a nagy megmondó, ne azt hidd!
Csak az ilyenen kissé felhúzom Magam. 17/F...ha számít😁
3-as, mi az, hogy primitív?
A bizakodó és hittel rendelkező emberek mind primitív, buta, Neander-völgyiek?
Te emberek olyan hitetlenek vagytok. A más érzéseit meg sem értitek. A más gondolatait meg sem halljátok.
Persze, megértem amit írsz és nem is kötök bele jobban.
"Csak az ilyenen kissé felhúzom Magam. 17/F...ha számít😁"
- nem, az égvilágon semmit sem számít.
"A bizakodó és hittel rendelkező emberek mind primitív, buta, Neander-völgyiek?"
- Az ilyen ostoba hülyeségekben hívő emberek, hogy IDEFÚJT EGY HAJSZÁLAT A SZÉL, EZ BIZTOS JELENT VALAMIT, még a neandervölgyieknél is ostobábbak.
2-es vagyok. Feladom. Nyertetek emberek.
Elismerem, nincs értelme verni itt a nyálam.
Jung szinkronicitásnak nevezte ezeket a jelenségeket.
Hogy véletlen ez, vagy volt előzménye, esetleg egy válasz lenne az egyik kérdésedre, problémádra, sőt tovább megyek, kérdések feltevésére ösztönöz téged, további kutatásra, megértésre?
Szerintem igen. Ez nyilvánvaló, ott a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!